Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Floppihyökkääjä vaihtoi jälleen maisemaa NHL:ssä! – Jo kauden toinen kauppa

New York Islanders taipui Vancouver Canucksille, johon Anthony Beauvillier siirtyi.

NHL:ssä kohti pudotuspelejä väkevällä pelaamisella etenevä Nashville Predators on hankkinut lisää leveyttä hyökkäykseen. Predators hankki todella edullisella siirrolla kanadalaishyökkääjän, joka on jo kerran aiemmin tämän kauden aikana kaupattu.

Andrew Brunetten valmentama Nashville Predators sai lisää leveyttä hyökkäykseen. Predatorsin tulokasmanageri, pitkän linjan NHL-valmentaja Barry Trotz hankki Chicago Blackhawksista kanadalaishyökkääjä Anthony Beauvillierin joukkueen riveihin. Vaihdossa Blackhawks saa viidennen kierroksen varausvuoron tulevan kesän varaustilaisuuteen.

Beauvillier pelaa tällä hetkellä 4,15 miljoonan dollarin palkalla. Hyökkääjä pelaa nykyisen kolmen vuoden mittaisen sopimuksensa viimeistä kautta. Beauvillier sai sopimuksensa pelatessaan New York Islandersissa Lou Lamoriellolta. Tuolloin hyökkääjän valmentajana toimi nimenomaan Trotz.

Kesäkuussa 27 vuotta täyttävä laitahyökkääjä on Islandersin ykköskierroksen varaus kesän 2015 NHL:n varaustilaisuudesta. Islanders poimi hyökkääjän vuorolla 28.

180 senttiä pitkä ja reilut 80 kiloa paina vasemmalta laukova laitahyökkääjä on urallaan pelannut NHL:ssä yhteensä 535 ottelua. Näissä on syntynyt 115 maalia ja yhteensä 243 tehopistettä. Parhaalla kaudella kanadalainen on laukonut 21 maalia. 30 tehopisteen rajapyykki on mennyt rikki neljä kertaa hyökkääjän uralla ja yhden kauden piste-ennätys on 40 pistettä.

Tällä kaudella Vancouver Canucksin ja Blackhawksin riveissä hyökkääjä on iskenyt neljä maalia sekä yhteensä 14 tehopistettä. Beauvillier siirtyi Islandersista viime vuonna Canucksiin osana Bo Horvatin pelaajakauppaa. Tällä kaudella Beauvillier siirtyi Canucksista Hawksiin vaihdossa viidennen kierroksen vuoroon.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL