Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n kestomenestyjä teki kovan kiinnityksen! – Ruotsalaistähti jatkaa organisaatiossa pitkään

Washington Capitalsin Rasmus Sandin on aloittanut vahvasti uudessa seurassa.
AOP

NHL:n itäisessä konferenssissa tiukasti paikasta pudotuspeleihin taisteleva Washington Capitals on kiinnittänyt merkittävän palasen tulevaisuutta ajatellen. Capitals antoi viime talvena hankkimalleen puolustajalle monivuotisen jatkosopimuksen, jonka arvo on yllättävänkin alhainen.

Spencer Carberyn ensimmäinen kausi NHL:ssä päävalmentajana on sujunut odotuksiin nähden todella hyvin. Kun runkosarjaa on noin 20 ottelua jäljellä on Carberyn valmentama Washington Capitals vielä mukana NHL:n itäisen konferenssin pudotuspelitaistelussa.

Capitalsilla on 61 otteluun koossa 29 voittoa ja yhteensä 67 pistettä. Capitals on tällä hetkellä vain seitsemän pistettä Philadelphia Flyersin perässä. Flyers pitää NHL:n Metropolien divisioonassa kolmatta sijaa hallussaan ja on pelannut kolme ottelua Capitalsia enemmän.

Organisaation menestyksen takana on GM Brian MacLellanin loistavat siirrot. Yksi loistava siirto nähtiin jo viime talvena, kun kokenut GM hankki ruotsalaispuolustaja Rasmus Sandinin edulliseen hintaan Toronto Maple Leafsista. Sandin on pelannut Capitalsissa niin vahvasti, että MacLellan teki nuoren puolustajan kanssa viiden vuoden mittaisen jatkosopimuksen, jonka kokonaisarvo on 23 miljoonaa dollaria.

24 vuotta tällä viikolla täyttänyt Uppsalasta kotoisin oleva entinen ykköskierroksen varaus tienaa ensi kaudesta lähtien 4,6 miljoonaa dollaria. Maple Leafs poimi urallaan tähän mennessä 211 ottelua pelanneen puolustajan kesän 2018 NHL:n varaustilaisuudessa vuorolla 29. Hyvin liikkuva 180 senttiä pitkä Sandin on NHL-urallaan tehnyt 16 maalia ja yhteensä 83 tehopistettä.

Capitalsilla on ensi kaudeksi sopimus seitsemän NHL:ssä pelanneen puolustajan kanssa. Nämä syövät yhdessä maalivahtien kanssa palkkakatosta lähes 32 miljoonaa dollaria. Hyökkääjiin on käytettävissä näillä tiedoilla yli 50 miljoonaa dollaria.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL