Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-organisaatiolta mahtava kiinnitys – Kovaotteinen puolustaja jatkosopimukseen!

Philadelphia Flyersin Nick Seeler teki jatkosopimuksen organisaation kanssa.
AOP

Tällä kaudella monien suureksi yllätykseksi vielä runkosarjan puolivälinkin jälkeen paikasta NHL:n pudotuspelipaikasta taisteleva Philadelphia Flyers teki jättimäisen sopimuksen. Flyers kiinnitti erinomaisella tasolla pelanneen NHL-puolustajan jatkosopimukseen. Flyersin miehistö on tällä hetkellä hyvässä balanssissa tulevaisuutta ajatellen.

John Tortorellan valmennuksessa hurjaan lentoon noussut Philadelphia Flyers taistelee kiivaasti pudotuspelipaikasta NHL:n itäisen konferenssin puolella. Flyersilla on 64 otteluun kerättynä 33 voittoa ja yhteensä 74 pistettä.

Eroa divisioonaa johtavaan New York Rangersiin on kymmenen pistettä ja toisena olevaan Carolina Hurricanesiin kuusi pistettä. Flyersilla on kaksi ottelua kumpaakin enemmän pelattuna, joten nousu kotietuun on suhteellisen epätodennäköinen.

Flyersin GM Daniel Briere on tehnyt todella maltillista ja erinomaista työtä joukkueen rakentamisen kanssa koko pestinsä ajan. Viime kesänä Briere kauppasi venäläispuolustaja Ivan Provorovin eteenpäin ja otti palkkoja sisään yhdessä varausvuorojen kanssa. Tänä vuonna Briere on kaupannut pelaajia eteenpäin vaihdossa varausvuoroihin. Näistä merkittävin oli kanadalaispuolustaja Sean Walkerin kauppa Colorado Avalancheen.

Merkittäviä sopimuksia Briere on myös onnistunut tekemään ja tuorein niistä on yhdysvaltalaispuolustaja Nick Seelerin kanssa. Flyers kiinnitti kovaotteisen puolustajan neljän vuoden sopimukseen, jonka kokonaisarvo on 10,8 miljoonaa dollaria. Kahdella ensimmäisellä kaudella Seelerillä on pelaajakaupan estävä pykälä sopimuksessa. Yhdysvaltalainen tienaa kaudesta keskimäärin 2,7 miljoonaa dollaria, kun tällä kaudella palkka on 775 tuhatta dollaria.

Vasemmalta laukova 188 senttiä pitkä puolustaja on Minnesota Wildin viidennen kierroksen varaus kesältä 2011. NHL-urallaan puolustaja on pelannut yhteensä 288 ottelua ja iskenyt 41 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL