Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jättisopimus! – NHL:n mestarisuosikki kiinnitti tähtipelaajan

Gustav Forsling nousi Panthersin tärkeäksi puolustajaksi kevään pudotuspeleissä.
AOP

NHL:ssä viime kaudella aivan uudelle tasolle noussut puolustaja on saanut Florida Panthersilta massiivisen jatkosopimuksen. Panthersin sopimustilanne ensi kaudeksi oli etenkin puolustajien osalta äärimmäisen nihkeä, mutta nyt ensimmäinen palanen on tulevaisuutta varten kiinnitetty.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers eteni viime kaudella sensaatiomaisesti NHL:n Stanley Cup -finaaleihin. Mauricen johtama joukkue taipui loppuottelusarjassa Vegas Golden Knightsille viidessä kamppailussa. Tällä kaudella Panthers on jatkanut siitä mihin joukkue viime kaudella jäi. Panthers on noussut yhdeksi sarjan suurimmista mestarisuosikeista vahvojen otteiden myötä.

Panthersin menestyksen takana on loistavaa työtä GM:nä tehnyt Bill Zito. Zito on tehnyt erinomaisia sopimuksia sekä pelaajakauppoja. Tuorein näyte erinomaisesta työstä on kahdeksan vuoden mittainen jatkosopimus ruotsalaispuolustaja Gustav Forslingille.

Tällä hetkellä nykyisen sopimuksen viimeistä kautta 2,66 miljoonan dollarin kausipalkalla pelaava ruotsalainen allekirjoitti kahdeksan vuoden mittaisen sopimuksen, jonka kokonaisarvo on hurjat 46 miljoonaa dollaria. Täydellisen siirron estävän pykälän ensimmäiset kuusi vuotta sisältävä sopimus tarkoittaa keskimäärin 5,75 miljoonan dollarin kausiansioita monipuoliselle puolustajalle.

28 vuotta kesällä täyttävä 183 senttiä pitkä puolustaja on Vancouver Canucksin viidennen kierroksen varaus kesältä 2014. Linkpingin kaupungista kotoisin oleva Forsling varattiin vuorolla 126 Canucksiin.

Forsling siirtyi pelaajakaupassa Canucksista Chicago Blackhawksiin, josta matka jatkui kesällä 2019 Carolina Hurricanesin riveihin yhdessä Anton Forsbergin kanssa. Forsling pelasi koko kauden AHL:ssä Charlotte Checkersin riveissä ennen siirtoa waivers-listan kautta Panthersiin. Forsling teki kauden 2020-21 -kauden päätteeksi nykyisen kolmen vuoden sopimuksen pelattuaan Panthersissa erinomaisesti.

Puolustaja on NHL:ssä pelannut yhteensä 380 ottelua. Näissä on syntynyt 153 tehopistettä. Kolmella edellisellä kaudella Forsling on rikkonut 30 pisteen rajan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL