Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Maalitykki vaihtoi NHL:ssä maisemaa! – Tässä uusi osoite

Anthony Duclair kiertää Dmitri Orlovia. Florida Panthers,
AOP

NHL:ssä nähtiin todella mielenkiintoinen pelaajakauppa, kun sarjan kestomenestyjä hankki hyökkäykseen lisää syvyyttä. Tampa Bay Lightning kiinnitti siirtohuhuissa pyörineen laitahyökkääjän, jonka sopimus päättyy tähän kauteen. Pelaajakaupassa ei liikkunut isoja palasia.

Jon Cooperin valmentama Tampa Bay Lightning teki kovan kiinnityksen hyökkäykseensä pudotuspelitaisteluun. GM Julien BriseBois hankki tällä kaudella San Jose Sharksissa pelanneen Anthony Duclairin Lightningin riveihin.

Duclair siirtyy Lightningiin yhdessä seitsemännen kierroksen varausvuoron kanssa. Sharks saa kanadalaishyökkääjästä puolustajalupaus Jack Thompsonin ja kolmannen kierroksen varausvuoron tulevalle kesälle.

28-vuotias kanadalaishyökkääjä pelaa nykyisen sopimuksensa viimeistä kautta ja tienaa tästä kaudesta kolme miljoonaa dollaria. Vasemmalta laukova Duclair on pelannut urallaan NHL:ssä yhteensä 546 ottelua ja iskenyt 138 maalia. Tehopisteitä on koossa 288. Parhaalla kaudella hyökkääjä on takonut 31 maalia.

New York Rangersin kolmoskierroksen varaus kesältä 2013 on edustanut NHL:ssä yhteensä seitsemää eri seuraa ennen Lightningia. Rangersista matka jatkui Arizona Coyotesiin, jossa hyökkääjä pelasi reilut kaksi kautta. Coyotesista hyökkääjä siirtyi kevääksi Chicago Blackhawksiin. Blackhawksista vapauduttuaan hyökkääjä päätyi Columbus Blue Jacketsin kautta Ottawa Senatorsiin.

Duclair teki ensin vuoden mittaisen sopimuksen vapaana pelaajana Panthersin kanssa ja teki myöhemmin kolmevuotisen jatkosopimuksen organisaatioon, josta hyökkääjä siirtyi Sharksiin palkkansa takia.

Sharksiin siirtyvä Thompson on 22 vuotta maaliskuussa täyttävä vasemmalta laukova kanadalaispuolustaja. Thompson on Lightningin kolmoskierroksen varaus kesän 2020 NHL:n varaustilaisuudesta. Tällä kaudella kanadalainen on tehnyt debyytin NHL:ssä ja pelannut AHL:ssä Syracuse Crunchin riveissä 46 ottelua. Näissä on syntynyt 32 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL