Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikki nappasi isot pisteet! – ”Uskomaton nousu…”

Los Angeles Kingsin Kevin Fiala.
AOP

NHL:n läntisen konferenssin suorista pudotuspelipaikoista taisteleva Los Angeles Kings otti todella ison voiton varhain perjantaiaamuna Suomen aikaa. Kings kaatoi kotiyleisönsä edessä Ottawa Senatorsin, joka on jo menettänyt mahdollisuutensa pudotuspeleihin.

Jim Hillerin valmentama Los Angeles Kings otti todella hienon kotivoiton NHL:ssä. Kings nousi voittoon Ottawa Senatorsia vastaan nihkeästä asemasta ottelun kolmannessa erässä. Kings oli lopulta Jacques Martinin valmentamaa joukkuetta vahvempi jatkoajalle venyneessä ottelussa 4-3 -lukemin.

Voitto oli Kingsin kauden 32. ja joukkue nousi sarjassa 75 pisteeseen. Kings karkasi kahden pisteen etumatkalle hallitsevaan mestariin Vegas Golden Knightsiin nähden. Kings pitää Tyynenmeren divisioonassa kolmatta sijaa hallussaan. Eroa kärkijoukkue Vancouver Canucksiin on 12 pistettä, mutta Kingsillä on kaksi ottelua vähemmän pelattuna.

Ottelussa Senators aloitti maalinteon ja johti kamppailua kahden erän jälkeen 2-1 -lukemin. Kolmannen erän puolivälissä Kings nousi tasoihin ja reilu minuutti myöhemmin kotijoukkue karkasi johtoon. Senators nousi ottelussa reilut neljä minuuttia ennen loppua tasoihin ja kamppailussa edettiin jatkoajalle. Kotijoukkue ratkaisi pelin ajassa 62.00.

Kingsin sankariksi nousi huikean soolomaalin iskenyt sveitsiläistähti Kevin Fiala. Fiala nosti kiekon lähietäisyydeltä ohi Joonas Korpisalon, joka torjui Senatorsin maalilla ottelussa 31 kertaa.

Kotijoukkueen maaleista varsinaisella peliajalla vastasivat Quinton Byfield, Pierre-Luc Dubois ja uransa ensimmäisen maalin iskenyt ruotsalaispuolustaja Jacob Moverare. Kapteeni Anze Kopitar keräsi ottelussa kaksi syöttöpistettä ja Cam Talbot torjui yhteensä 28 kertaa.

Senatorsin maalit menivät Drake Bathersonin, Brady Tkachukin ja Dominik Kubalikin nimiin. Shane Pinto syötti ottelussa kaksi maalia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL