Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Mikko Rantaselle jälleen uusi joukkuekaveri! – Voimahyökkääjä matkaa Denveriin

Yakov Trenin
AOP

NHL:ssä jättimäisiä pelaajakauppoja jo tänä talvena viritellyt Colorado Avalanche on hankkinut todellisen pudotuspelipelaajan joukkueen riveihin. Avalanche kiinnitti NHL:n läntisen konferenssin kilpailijajoukkueesta venäläisen voimahyökkääjän, jolla on tälle keväälle paljon annettavaa Avalanchen riveissä.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche on hankkinut lisää kovuutta hyökkäykseen. GM Chris MacFarland on hankkinut Nashville Predatorsin riveistä venäläisen voimahyökkääjä Yakov Treninin Avalanchen riveihin.

Treninin kanssa Avalancheen siirtyy kanadalaispuolustaja Grahan Swardin pelaajaoikeudet. Toiseen suuntaan lähti kanadalainen puolustajalupaus Jeremy Hanzel sekä kolmannen kierroksen varausvuoro kesän 2025 NHL:n varaustilaisuuteen.

27-vuotias venäläishyökkääjä Trenin pelaa nykyisen sopimuksensa viimeistä vuotta. Tsheljabinskistä kotoisin oleva 188 senttiä pitkä voimahyökkääjä tienaa tästä kaudesta 1,7 miljoonaa dollaria. Vasemmalta laukova hyökkääjä on Predatorsin kakkoskierroksen varaus kesän 2015 NHL:n varaustilaisuudesta.

91 kiloa painava venäläinen on pelannut NHL:ssä yhteensä 283 ottelua ja näissä on syntynyt 79 tehopistettä. Kolmella edellisellä kaudella Trenin on rikkonut kymmenen maalin rajapyykin. Uransa kymmeneen pudotuspeliotteluun Trenin on laukonut viisi maalia.

Avalacnheen Treninin kanssa siirtyvä Sward pelaa kuudetta kauttaan WHL:ssä. Yli-ikäisenä WHL:ssä kiekkoileva puolustaja on tällä kaudella tehnyt Wenatchee Wildin riveissä 58 otteluun 73 tehopistettä. Sward oli Predatorsin viidennen kierroksen varausvuoro kesän 2022 varaustilaisuudesta.

Predatorsiin matkaava Hanzel on kotoisin Burnabyn kaupungista, Brittiläisen Kolumbian provinssista. Vasemmalta laukova 183 senttiä pitkä puolustaja on Avalanchen kuudennen kierroksen varaus viime kesältä. 21-vuotias puolustaja on tällä kaudella iskenyt WHL:ssä Seattle Thunderbirdsin riveissä 13 maalia ja yhteensä 50 tehopistettä 58 otteluun.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL