Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Venäläistähdelle NHL:ssä jatkosopimus! – ”Olemme seuranneet…”

Calgary Flames juhlii maalia.
AOP

NHL:ssä todella merkittäviä pelaajakauppoja tehnyt Calgary Flames on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen. Flames on tehnyt vastikään hankkimansa venäläispuolustajan kanssa jatkosopimuksen todella edulliseen hintaan. Organisaatio on tuoreiden kauppojen ja sopimusten myötä menossa jälleen parempaan suuntaan.

Ryan Huskan valmennukseen kesällä siirtynyt Calgary Flames omaa vielä todella ohuet saumat NHL:n pudotuspeleihin. Todennäköistä pääsy pudotuspeleihin ei enää ole, sillä GM Craig Conroy on kaupannut joukkueen pelaajia ympäri NHL:ää vaihdossa tulevaisuuden palasiin.

Yksi tulevaisuuden palanen on oikealta laukova venäläispuolustaja Daniil Miromanov, joka siirtyi tuoreessa pelaajakaupassa Flamesin riveihin, kuten Kiekkofani.com aiemmin uutisoi. Miromanov on tehnyt Flamesin kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen, jonka kokonaisarvo on 2,5 miljoonaa dollaria. Miromanov tienaa sopimuksella 1,25 miljoonaa dollaria kaudesta.

– Olemme seuranneet pari viime kautta Miromanovia. Hän on todella hyvällä koolla varustettu loistavasti luisteleva puolustaja. Hänellä on loistava laukaus ja pystyy tekemään nopeita ratkaisuja. Olemme todella innoissamme siitä, mitä hän tarjoaa myös hyökkäyspäähän, kommentoi Conroy tuoretta hankintaa.

Miromanov on NHL:n varaamaton pelaaja, joka siirtyi Pohjois-Amerikkaan kaudeksi 2021-22. KHL:ssä pelatessaan Moskovasta kotoisin oleva 26-vuotias isokokoinen puolustaja edusti HK Sotshia. Sotshin riveissä venäläinen teki KHL:ssä kaudella 2020-21 yhteensä 29 tehopistettä 58 otteluun.

Kolmella kaudella NHL:ssä Miromanov on iskenyt 29 otteluun kaksi maalia ja yhteensä seitsemän tehopistettä. AHL:ssä Henderson Silver Knightsin riveissä pelejä on kertynyt reilun kolmen kauden aikana 95. Näissä on syntynyt yhteensä 68 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL