Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Philadelphia Flyers kauppasi tähtipuolustajan! – ”Kova siirto…”

Philadelphia Flyersin puolustaja Sean Walker.
AOP

NHL:ssä nähtiin keskiviikkona todella mielenkiintoinen pelaajakauppa, kun yksi tämän kauden suurista yllättäjistä eli Philadelphia Flyers repi kovan palautuksen tähtipuolustajasta. Flyers kauppasi kesällä hankkimansa kanadalaispuolustajan eteenpäin ja teki pelaajakaupasta todella hyvän itselleen.

John Tortorellan valmentama Philadelphia Flyers taistelee vielä kiivaasti NHL:n itäisessä konferenssissa pudotuspelipaikoista. Joukkue on silti uudelleenrakennustilassa, joten GM Daniel Briere yrittää nykyisillä pelaajilla rakentaa myös tulevaisuutta.

Yksi tulevaisuuteen katsova pelaajakauppa nähtiin keskiviikkona, kun Brieren kesällä hankkima oikealta laukova kanadalaispuolustaja Sean Walker lähetettiin Colorado Avalancheen. Vaihdossa Walkerista Flyers sai ykköskierroksen varausvuoron kesälle 2025 ja kanadalaissentteri Ryan Johansenin. Walkerin mukana Avalancheen matkasi myös viidennen kierroksen varausvuoro kesän 2026 NHL:n varaustilaisuuteen.

29-vuotias Walker on tällä kaudella pelannut korkealla tasolla Flyersin riveissä. Keswickin kaupungista, Ontarion provinssista kotoisin oleva kanadalainen on 63 otteluun iskenyt kuusi maalia ja yhteensä 22 tehopistettä. Urallaan Walker on NHL:ssä pelannut 295 ottelua ja iskenyt näihin 89 tehopistettä.

Walker siirtyi kesällä jättimäisessä pelaajakaupassa Flyersiin yhdessä maalivahti Cal Petersenin kanssa Los Angeles Kingsistä. Kings hautasi Walkerin ja Petersenin palkat Flyersiin maksaen tästä hyvästä ykköskierroksen varausvuoron, jolla Flyers varasi oikealta laukovan kanadalaispuolustaja Oliver Bonkin viime kesänä.

Avalanchesta Flyers sai ykköskierroksen varausvuoron lisäksi kanadalaissentteri Johansenin. Johansenilla on yksi vuosi nykyistä sopimusta jäljellä neljän miljoonan dollarin palkalla. Vancouverista kotoisin oleva 31-vuotias keskushyökkääjä lähetettiin välittömästi AHL:n. AHL:n siirtyäkseen Johansenin tulee läpäistä NHL:n siirtolista, mistä hyökkääjä voidaan poimia ilmaiseksi minkä tahansa joukkueen toimesta.

Johansen siirtyi viime kesänä puolikkaalla palkalla Nashville Predatorsista Avalancheen vaihdossa Alex Galchenyukiin. Isokokoinen oikealta laukova hyökkääjä teki 63 otteluun Avalanchessa 13 maalia ja yhteensä 23 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL