Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NY Rangers hankki tähtisentterin!

Seattle Krakenin Alexander Wennberg siirtohuhujen keskellä.
AOP

NHL:ssä tällä kaudella todella vahvassa vireessä ollut New York Rangers on vahvistanut keskikaistaa merkittävällä pelaajahankinnalla. Rangers kiinnitti vahvaa jälkeä NHL:ssä tehneen ruotsalaisen NHL:n läntisen konferenssin joukkueesta. Pelaajakauppa syntyi hyvinkin kevyellä siirrolla.

Peter Lavioletten valmennuksessa yhdeksi NHL:n suurista mestarisuosikeista noussut New York Rangers kiinnitti todella kovan pelaajan hyökkäykseensä. GM Chris Drury hankki viimeistä sopimusvuottaan pelaavan ruotsalaissentteri Alexander Wennbergin Seattle Krakenista.

Drury maksoi NHL:n nuorimmalle organisaatiolle Wennbergistä kakkoskierroksen varausvuoron tulevan kesän varaustilaisuuteen sekä neloskierroksen varausvuoron kesän 2025 NHL:n varaustilaisuuteen. Neloskierroksen varausvuoro on alun perin Dallas Starsin vuoro ja sisältää ehdon, joka ei tule täyttymään.

Wennberg siirtyy palkanpidätyksellä Rangersin riveihin eli Rangersissa palkka on vain 2,25 miljoonaa dollaria.

29-vuotias Wennberg on Tukholmasta kotoisin. 188 senttiä pitkä ja lähes 90 kiloa painava keskushyökkääjä laukoo vasemmalta. Ruotsalainen on alkujaan Columbus Blue Jacketsin ykköskierroksen varaus kesältä 2013. Blue Jackets poimi hyökkääjän 14. vuorolla.

Ruotsalainen on iskenyt NHL:ssä 693 otteluun 90 maalia ja yhteensä 330 tehopistettä. Parhaalla kaudellaan Wennberg on iskenyt 17 maalia. Tehopisteiden valossa paras kausi oli uran kolmas NHL:ssä, kun Blue Jacketsissa syntyi 80 otteluun 59 tehopistettä kaudella 2016-17.

Blue Jacketsin ja Krakenin lisäksi vahvaksi kahdensuunnan sentteriksi kasvanut ruotsalainen on edustanut yhdellä kaudella Florida Panthersia.

Wennberg täydentää erinomaisesti Rangersin keskikaistaa kevään peleihin. Mika Zibanejad on joukkueen ykkössentteri, Vincent Trocheck kakkossentteri ja Wennberg pääsee operoimaan kolmossentterinä. Tshekkihyökkääjä Filip Chytilin kausi on mennyt pilalle loukkaantumisten takia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL