Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Mikko Rantaselta superilta! – Coloradon tähtipuolustaja naulasi hattutempun

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen nosti joukkueensa voittoon.
AOP

NHL:ssä pelattiin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa kolmen ottelun mittainen kierros. Kierroksella varhain torstaiaamuna käynnistyneessä ottelussa Colorado Avalanche koulutti pudotuspeleihin hamuavaa Detroit Red Wingsiä. Avalanche murskasi vahvan toisen sekä kolmannen erän turvin loukkaantumisista kärsivän Red Wingsin.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche järjesti NHL:ssä melkoiset maalijuhlat. Avalanche murskasi kotiyleisönsä edessä Detroit Red Wingsin tylysti. Avalanche oli lopulta ottelussa vahvempi Derek Lalonden valmentamaa miehistöä 7-2 -lukemin.

Ottelussa ensimmäinen erä paketoitiin 2-2 -tilanteessa. Toisessa erässä kotijoukkue iski kolme maalia ja kirsikka lyötiin kakun päälle kahdella päätöserän maalilla.

Avalanchen ykköstähti ottelussa oli uransa ensimmäisen hattutempun laukonut kanadalaispuolustaja Cale Makar. Makar nosti kauden maalisaldon 17 osumaan. Ottelussa entinen ykköskierroksen varaus iski lopulta tehot 3+1.

Mikko Rantanen pelasi myös vahvan ottelun syöttämällä neljä maalia kamppailuun. Ykkössentteri Nathan MacKinnon teki jälleen kotijäällä pisteitä, kuten jokaisessa kauden aiemmassakin kotiottelussa. Kanadalainen iski otteluun 1+3 tehot. MacKinnon on tehnyt tällä kaudella 40 maalia ja yhteensä 109 tehopistettä.

Muut kotijoukkueen maalit menivät Artturi Lehkosen, Jean-Luc Foudyn ja Jonathan Drouinin nimiin.

Kaikki suomalaiset ottelussa tehoilivat, sillä Joel Kiviranta syötti Avalanchen 7-2 -osuman ja Red Wingsin Olli Määttä teki esityön David Perronin avauserässä iskemään 2-1 -maaliin. Vieraiden 1-0 -maalista ottelun toisella minuutilla vastasi Robby Fabbri ylivoimalla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL