Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n tavoitelluin puolustaja siirtyi! – Tässä uusi osoite

Calgary Flamesin Noah Hanifin siirtomarkkinoille.
AOP

NHL:ssä koittaa perjantaina siirtojen takaraja johon asti joukkueet voivat tehdä pelaajasiirtoja vahvistuakseen pudotuspeleihin. Keskiviikkona NHL:ssä nähtiin todella monta pelaajakauppaa ja suurin osa kiinnostavimmista pelaajista on jo kaupattu. Varhain torstaiaamuna NHL:n yksi suurimmista mestarisuosikeista vahvisti puolustustaan kovalla nimellä.

Hallitseva Stanley Cup -mestari Vegas Golden Knights on vahvistanut puolustustaan merkittävällä pelaajalla. Bruce Cassidyn valmentamaan joukkueeseen siirtyy vasemmalta laukova yhdysvaltalaispuolustaja Noah Hanifin Calgary Flamesista.

Vaihdossa Flamesiin GM Kelly McCrimmon lähetti puolustaja Daniil Miromanovin sekä kaksi varausvuoroa.

Varausvuorot ovat ensimmäiselle ja kolmannelle kierrokselle kesän 2025 NHL:n varaustilaisuuteen.

Kolmoskierroksen varausvuoro nousee kakkoskierroksen varausvuoroksi, mikäli Golden Knights voittaa yhden pudotuspelisarjan tulevana kesänä. Jos ykköskierroksen varausvuoro on arvonnan jälkeen TOP-10 vuoro, niin Flames saa Golden Knightsilta ykkösvuoron kesälle 2026.

Golden Knights saa Hanifinin 25 prosentin palkalla. Flames kauppasi ensin Hanifinin puolella palkalla Philadelphia Flyersiin, joka söi jäljellä olevasta 2,475 miljoonan palkasta puolet ennen puolustajan siirtoa Golden Knightsiin. Golden Knights maksoi viidennen kierroksen varausvuoron tulevalle kesälle Flyersiin palkanpidätyksestä.

Bostonista kotoisin oleva 27-vuotias Hanifin on Carolina Hurricanesin ykköskierroksen varaus kesältä 2015. Hanifin on pelannut NHL:ssä yhteensä 659 ottelua ja iskenyt näissä 274 tehopistettä.

Moskovasta kotoisin oleva Miromanov täyttää kesällä 27 vuotta. Oikealta laukova 193 senttiä pitkä puolustaja on pelannut NHL:ssä tähän mennessä 29 ottelua tehoilla 2+5.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL