Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Maaginen rajapyykki lähestyy! – NHL:n mestarisuosikille rutiinivoitto

Toronto Maple Leafsin Auston Matthews tälläsi hirmutehot.
AOP

NHL:n suurimpiin mestarisuosikkeihin lukeutuva Toronto Maple Leafs palasi voittojen tielle kotiyleisön edessä. Maple Leafs tiukensi otettaan pudotuspelipaikkaan kaatamalla lähes paikallisvastustajansa eli Buffalo Sabresin. Ottelussa tarvittiin jatkoaikaa voittajan selvittämiseksi.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs palasi NHL:ssä voittojen tielle. Maple Leafs kaatoi tiukassa väännössä kotiyleisönsä edessä Buffalo Sabresin. Maple Leafs oli Don Granaton valmentamaa miehistöä parempi jatkoajalle venyneessä kamppailussa 2-1 -lukemin.

Maple Leafsin sankariksi nousi jopa 70 maalin rajapyykkiä tällä kaudella tavoitteleva ykkössentteri Auston Matthews. Yhdysvaltalainen NHL:n kesän 2016 ykkösvaraus laukoi jatkoajalla kauden 54. maalinsa ja ratkaisi ottelun.

Ottelun varsinaisen peliajan maalit nähtiin toisessa erässä. Maple Leafs karkasi ottelussa 1-0 -johtoon ruotsalaistähti William Nylanderin osumalla ajassa 22.29. Sabres nousi ottelussa tasoihin vain neljä minuuttia myöhemmin Nylanderin maanmiehen Victor Olofssonin osumalla. Olofssonille osuma oli kauden viides. Ruotsalaishyökkääjä on parhaalla NHL-kaudellaan tehnyt 28 maalia. 20 maalin rajapyykki on mennyt poikki kolmesti.

Maple Leafsin maalilla Ilya Samsonov pelasi hyvän ottelun torjumalla 24 kertaa voiton eteen. Sabresin maalilla aloitti jälleen Ukko-Pekka Luukkonen. Suomalaiselle kertyi kamppailussa 25 torjuntaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL