Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikki vahvisti hyökkäystään – ”Kova hinta…”

Martin Jones oli San Jose Sharksin ykkösmaalivahti.
AOP

NHL:ssä yksi suurimmista mestarisuosikeista jo useamman kauden ajan ollut Edmonton Oilers on tehnyt merkittävän pelaajakaupan. Oilers on hankkinut lisää tarvittavaa syvyyttä hyökkäykseensä kovalla pelaajakaupalla. Oilers hankki NHL:n läntisen konferenssin heittopussista kaksi laatupelaajaa riveihinsä.

Kris Knoblauchin valmennuksessa hurjaan nousuun lähtenyt Edmonton Oilers on tehnyt merkittävän pelaajakaupan. Kokenut GM Ken Holland hankki Anaheim Ducksista kolme joukkuetta sisältäneessä pelaajakaupassa kaksi hyökkääjää riveihinsä.

Oilers hankki Ducksista keskushyökkääjä Adam Henriquen ja voimahyökkääjä Sam Carrickin vaihdossa kolmeen varausvuoroon. Henrique päätyy Oilersiin Tampa Bay Lightningin kautta, joka syö palkasta 25 prosenttia. Henriquen palkka tällä kaudella oli 5,825 miljoonaa dollaria. Lopulta Oilersiin Henrique siirtyy 1,456 miljoonan palkalla. Carrickin palkasta Ducks syö 50 prosenttia, joten hyökkääjän palkka Oilersissa on 425 tuhatta dollaria.

Ducks saa Oilersista ykköskierroksen varausvuoron kesän varaustilaisuuteen sekä viidennen kierroksen varausvuoron kesän 2025 NHL:n varaustilaisuuteen. Varausvuoro kasvaa neljännen kierroksen vuoroksi, mikäli Oilers voittaa Stanley Cupin tällä kaudella. Oilers maksaa Lightningille myös neljännen kierroksen varausvuoron kesälle 2025. Varausvuorosta tulee kesän 2026 varaustilaisuuden neljännen kierroksen vuoro, mikäli Oilers voittaa Stanley Cupin tällä kaudella.

34 vuotta helmikuussa täyttänyt Henrique on alkujaan New Jersey Devilsin kolmoskierroksen varaus kesän 2008 NHL:n varaustilaisuudesta. Brantfordin kaupungista, Ontarion provinssista kotoisin oleva 183 senttiä pitkä keskushyökkääjä on urallaan pelannut 890 ottelua. Näissä on syntynyt yhteensä 521 tehopistettä.

Parhaalla kaudellaan hyökkääjä on iskenyt yhteensä 51 tehopistettä. 50 pisteen rajapyykki on mennyt rikki kahdesti ennen tätä kautta. Tällä kaudella kanadalainen on iskenyt toistaiseksi 60 otteluun 42 tehopistettä, joten uusi yhden kauden piste-ennätys on täysin mahdollinen. Henrique kävi Devilsin kanssa Stanley Cup -finaaleissa kesällä 2012, mutta tuolloin Los Angeles Kings oli parempi.

32-vuotias Carrick on pelannut urallaan 224 ottelua NHL:ssä ja iskenyt näihin 48 tehopistettä. Tällä kaudella 61 otteluun oikealta laukova kanadalaishyökkääjä on iskenyt kahdeksan maalia ja yhteensä 11 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL