Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Liigassakin säväyttänyt supertähti hurjassa vireessä NHL:ssä!

Toronto Maple Leafs oli pysähtyä Anaheim Ducksin Lukas Dostaliin.
AOP

NHL:ssä pelattiin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa kolme ottelua. Kaliforniassa nähtiin mielenkiintoinen ottelu kesän 2007 Stanley Cup -finalistien välillä, kun Anaheim Ducks isännöi Ottawa Senatorsia. Ottelu oli tiukka otatus, jossa kummallakaan joukkueella ei ollut paineita tämän kauden pudotuspelitaistelun suhteen.

Greg Croninin valmentama Anaheim Ducks otti todella hienon kotivoiton NHL:ssä. Ducks kaatoi kotiyleisön edessä Ottawa Senatorsin kolmannen erän maalilla. Ducks oli Jacques Martinin valmentamaa miehistöä vahvempi 2-1 -lukemin.

Ducks on viime aikoina ollut vahvassa vireessä, sillä joukkue on napannut kolme voittoa neljään edelliseen kamppailuun. Ainut tappio on Vancouver Canucksia vastaan, joka taistelee NHL:n läntisen konferenssin voitosta. Senatorsille tappio oli jo neljäs putkeen.

Ottelussa nähtiin yksi maali jokaisessa erässä. Senators karkasi avauserässä 1-0 -johtoon, mutta Ducks tuli toisessa erässä tasoihin. Kolmannen erän alussa nähtiin ottelulle ratkaisu, kun Ducksin kokenut laitahyökkääjä Alex Killorn ohjasi kauden kymmenennen maalin.

Ducksin 1-1 -maalista vastasi kokenut keskushyökkääjä Ryan Strome siirtohuhuissa pyörivän Frank Vatranon esityöstä. Senatorsin ainut osuma meni syvyyshyökkääjä Mark Kastelicin nimiin, jolle osuma oli kauden kolmas.

Tampereen Ilveksessä Liiga-kaukaloissa säväyttänyt Lukas Dostal oli Ducksin voiton ykköstähti. Tshekkimaalivahti torjui ottelussa voiton eteen yhteensä 29 kertaa. Senatorsin maalilla tanskalaiskassari Mads Sogaard koppasi 14 kiekkoa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL