Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikilta shokkiratkaisu! – Superlupaus vaihtoi maisemaa

Colorado Avalanchen huippulupaava kanadalaispuolustaja Bowen Byram.
AOP

NHL:ssä nähtiin yksi viime kausien kovimmista pelaajakaupoista, kun Colorado Avalanche ja Buffalo Sabres riehuivat siirtomarkkinoilla. Avalanche kauppasi huippulupaavan kanadalaispuolustajan eteenpäin vaihdossa yhdysvaltalaiseen keskushyökkääjän, joka pelaa uransa parasta kautta.

NHL:ssä Stanley Cupia kesällä 2022 juhlinut Colorado Avalanche on tehnyt jättimäisen pelaajakaupan. GM Chris MacFarland lähetti kanadalaisen huippulupaavan puolustajan Bowen Byramin Buffalo Sabresiin. Vaihdossa Sabresista Avalancheen siirtyy yhdysvaltalaissentteri Casey Mittelstadt.

22-vuotias kanadalaispuolustaja Byram on Avalanchen ykköskierroksen varaus kesältä 2019. Cranbrookin kaupungista, Brittiläisen Kolumbian provinssista kotoisin oleva puolustaja varattiin koko varaustilaisuuden neljäntenä.

Vasemmalta laukova 183 senttiä pitkä monipuolinen puolustaja on NHL-urallaan pelannut runkosarjassa 146 ottelua ja iskenyt yhteensä 63 tehopistettä. Byramin ura on ollut tähän mennessä loukkaantumisten sävyttämä eikä puolustaja ole NHL:ssä pystynyt pelaamaan vielä yhtään täyttä runkosarjaa. Kevään 2022 pudotuspeleissä 20 otteluun Byram syötti yhdeksän maalia ja oli yksi Avalanchen parhaista pelaajista.

Avalancheen siirtyvä vasemmalta laukova 25-vuotias Mittelstadt on Sabresin ykköskierroksen varaus kesältä 2017. Sabres varasi Eden Prairien kaupungista, Minnesotan osavaltiosta kotoisin olevan keskushyökkääjän varaustilaisuuden kahdeksantena pelaajana. 185 senttiä pitkä Mittelstadt on urallaan pelannut NHL:ssä 339 ottelua. Näissä on syntynyt yhteensä 186 tehopistettä. Neljä ensimmäistä NHL-kautta yhdysvaltalainen haki paikkaansa, mutta tällä ja viime kaudella on syntynyt 144 otteluun yhteensä 106 tehopistettä.

Byramilla on sopimusta vielä ensi kausi jäljellä 3,85 miljoonan dollarin palkalla. Mittelstadt on rajoitettu vapaa agentti kesällä. Tällä kaudella keskushyökkääjä tienaa 2,5 miljoonaa dollaria.

Sabresin GM Kevyn Adamsilla on jatkossa puolustukseen kahteen kärkipariin neljä todella loistavaa pelaajaa, kun joukkueesta löytyy ennestään Rasmus Dahlin, Owen Power sekä tällä hetkellä loukkaantuneena oleva Mattias Samuelsson. Mittelstadt oli joukkueelle käytännössä ylimääräinen hyökkääjä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL