Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jättikauppa on tosiasia! – NHL:n mestarisuosikki vahvistui kovalla pelimiehellä

Tampa Bay Lightning hävisi Vladimir Tarasenkon Ottawa Senatorsin käsittelyssä.
AOP

Florida Panthers on tehnyt merkittävän kiinnityksen hyökkäykseensä. Panthers on hankkinut tällä kaudella Ottawa Senatorsia edustaneen venäläishyökkääjä Vladimir Tarasenkon riveihinsä. Pelaajakaupassa Senatorsiin matkaa varausvuoroja.

Paul Mauricen valmentama NHL:n kovimman pistesaldon omaava Florida Panthers on tehnyt kovan peliliikkeen. Viime kauden Stanley Cup -finalistin GM Bill Zito on hankkinut Panthersin riveihin venäläislaitahyökkääjä Vladimir Tarasenkon Ottawa Senatorsin riveistä. Vaihdossa Senatorsiin siirtyy kaksi varausvuoroa.

Varausvuorot ovat kesän 2024 neljännen kierroksen varausvuoro ja kesän 2025 kolmannen kierroksen varausvuoro. Neloskierroksen varausvuorossa on ehtona se, jos Panthers voittaa Stanley Cupin tänä vuonna, niin vuorosta tulee kolmosvuoron varaus kesän 2026 NHL:n varaustilaisuuteen.

Tarasenko teki viiden miljoonan dollarin sopimuksen Senatorsin kanssa, josta pelaajakaupan yhteydessä Senators pitää puolet.

57 otteluun Kanadan pääkaupungin joukkueessa Tarasenko laukoi 17 maalia ja yhteensä 41 tehopistettä. Koko viime kauden aikana venäläinen paukutti St. Louis Bluesin ja New York Rangersin riveissä yhteensä 18 maalia sekä 50 pistettä runkosarjaan.

32-vuotias vasemmalta laukova Tarasenko oli alkujaan Bluesin ykköskierroksen varaus kesän 2010 NHL:n varaustilaisuudesta. Jaroslavlin kaupungista kotoisin oleva Tarasenko on NHL:ssä voittanut Stanley Cupin Bluesin kanssa vuonna 2019.

Venäläishyökkääjä on pelannut runkosarjassa yhteensä 732 ottelua ja iskenyt näissä 615 tehopistettä. Maaleja Tarasenko on laukonut yhteensä 287 kappaletta.

Parhaalla kaudella venäläinen on iskenyt pisteitä 72 otteluun 82 kappaletta. Parhaalla kaudellaan Tarasenko on laukonut 40 maalia NHL:n runkosarjassa. 70 tehopisteen rajapyykki on mennyt rikki neljä kertaa uralla ja 30 maalin rajapyykki kuudesti.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL