Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan maalitykki kuritti HPK:ta – Taistelu kotiedusta käy kiivaana

HIFK:n tähtihyökkääjä Julius Nättinen.
AOP

Liigassa pelattiin keskiviikkona tiukka kolmen ottelun otatus, jossa jokaisessa ottelussa oli panoksia. Kahdessa ottelussa pelattiin pudotuspelipaikoista ja kahdessa kamppailussa taisteltiin kotiedusta puolivälieriin. Liigassa paikan kuuden joukossa varmistanut Helsingin IFK otti tukevan otteen kotietuun kaatamalla Hämeenlinnan Pallokerhon kotonaan.

Ville Peltosen valmentama Helsingin IFK palasi Liigassa voittojen tielle keskiviikkona. HIFK kaatoi kotiyleisönsä täysin merkityksettömiä otteluja pelaavan Hämeenlinnan Pallokerhon. HIFK oli Matias Lehtosen valmentamaa joukkuetta vahvempi 4-1 -lukemin 7577 katsojan edessä.

HIFK:n ykköstähti ottelussa oli kaksi maalia laukonut Julius Nättinen. Laitahyökkääjä nosti koko kauden maalisaldon jo 23 osumaan. Nättinen laukoi joukkueensa 3-1 -maalin toisen erän lopulla ja niittasi kolmannessa erässä loppulukemat tyhjiin.

Kaksi muuta kotijoukkueen maalia menivät Antti Pihlströmin ja St. Louis Bluesin varaaman Aleksanteri Kaskimäen nimiin. Heikki Huttunen teki HPK:n ainoan maalin. Maali oli Huttuselle kauden viides.

HIFK nousi voitollaan 99 pisteeseen ja on edelleen sarjassa kuudentena. Joukkueella on matkaa kotietuun vaivaiset kaksi pistettä. Liigassa sijoilla 3-6 olevat joukkueet ovat kahden pisteen sisällä. Kolmantena oleva Mikkelin Jukurit on 101 pisteessä, mutta Jukureilla on vain kaksi ottelua runkosarjaa jäljellä, kun HIFK:lla on kolme.

Lahden Pelicans ja Oulun Kärpät ovat sadassa pisteessä. Kummallakin on kolme ottelua jäljellä. Tasapisteissä Pelicans on Kärppien edellä, sillä Pelicansilla on enemmän kolmen pisteen voittoja.

HIFK:n kausi jatkuu perjantaina kotiottelulla TPS:ää vastaan ja lauantaina vierasottelulla Sportia vastaan. Runkosarja päättyy kotiotteluun KalPaa vastaan ensi tiistaina. KalPa on varmistanut jo paikkansa kahdeksan joukossa, mutta ei voi nousta enää seitsemättä sijaa korkeammalle, joten joukkueella on pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle kotietu.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga