Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigassa jaossa vain tärkeitä pisteitä! – Mikkelissä tyrkyllä kotietu

Mikkelin Jukurien Niko Huuhtanen on ollut hurjassa vireessä.
AOP

Liigassa pelataan keskiviikkona kolmen ottelun kierros. Kierroksella on ainoastaan yksi joukkue, jolla ei ole mitään panoksia ja se on Helsingin IFK:n vieraana pelaava Hämeenlinnan Pallokerho. HPK ei tule tällä kaudella pudotuspeleissä pelaamaan. Kierroksen viidellä muulla joukkueella onkin isot panokset peleissään.

Mikkelin Jukurit kohtaa keskiviikkona Liigassa Porin Ässät. Olli Jokisen valmentama miehistö pelaa Liigassa kotiedusta puolivälieriin. Paikka kuuden joukossa on varma, mutta kakkoseksi joukkue ei enää voi nousta. Jere Härkälän valmentama Ässät taas taistelee paikasta kymmenen joukkoon.

Jukureilla on viime aikaiset tulokset olleet heikkoja. Ässiä vastaan Jukurit lähtee kolmen ottelun pisteputkessa, mutta Jokisen valmentama miehistö oli jo kuuden ottelun tappioputkessa helmikuun puolella. Helmikuun kymmenestä ottelusta joukkue voitti vain kolme.

Jukureiden kannalta iso tilastollinen seikka on heidän puolellaan, sillä kauden yllättäjämiehistöllä on eniten kolmen pisteen voittoja kolmossijasta taistelevista joukkueista. Kolmen pisteen voitot ovat ensimmäinen eron tekevä kohta, jos joukkueet päätyvät tasapisteisiin.

Ässät katkaisi neljän ottelun mittaisen tappioputken tiistaina Lappeenrannassa SaiPan vieraana 3-0 -voitolla. Ässien huippulupaus Lenni Hämeenaho iski ottelussa 2+1 tehot ja ruotsalaismaalivahti Niklas Rubin torjui nollapelin eteen 16 kertaa. Rubin ei pelaa keskiviikon ottelussa Jukureita vastaan vaan patapakan maalilla aloittaa Karolus Kaarlehto. New Jersey Devilsin varaama Hämeenaho on tällä kaudella tehnyt 14 maalia ja yhteensä 30 tehopistettä.

Jukurit tarvitsee keskiviikon ottelusta kolme pistettä taistellakseen kotiedusta. Joukkue on tällä hetkellä Oulun Kärppiä ja Lahden Pelicansia kaksi pistettä perässä. Jukurit kohtaa kahdessa viimeisessä ottelussaan KalPan vieraissa ja Kärpät kotonaan ensi tiistaina. Ässillä eroa pudotuspeliviivaan on piste. joukkue kohtaa lauantaina JYP:n kotonaan ja ensi tiistaina samoista sijoista pelaavan Vaasan Sportin vieraissa runkosarjan viimeisissä kamppailuissa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga