Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Vaasan Sportilta vahva nousu! – Liigan pudotuspelitaistelu käy tiukkana

Viljami Nieminen laukoi Sportille arvokkaat kolme pistettä.
AOP

Liigassa käynnistyi runkosarjan viimeinen täysi otteluviikko tiistaina kolmella ottelulla. Kolmesta ottelusta saatiin odotetut tulokset, mikä tarkoitti Liigan pudotuspelitaistelun merkittävää tiivistymistä. Tiistain kierroksella varmistui kolmen joukkueen kauden päättyminen runkosarjaan, kun Vaasan Sport kairasi kolme pistettä JYP:n vieraista mukaansa.

Risto Dufvan viimeinen matka Liiga-valmentajana Jyväskylään sujui voitokkaasti. Vaasan Sport nousi Mikko Heiskasen valmentamaa JYP:ä vastaan mahtavaan 3-2 -vierasvoittoon. Sport oli ottelussa jo 2-0 -lukemin tappiolla, mutta sitkeä joukkue käänsi pelin nimiinsä. Ottelua oli Hippoksella seuraamassa yhteensä 2739 katsojaa.

Sport onnistui kahdesti toisessa erässä. Anton Stråka iski kavennuksen alivoimalla ja Theodor Johnsson tasoituksen erän puolivälissä.

Kolmanteen erään lähdettiin tasatilanteesta, mutta kolmen minuutin pelin jälkeen Stanley Cup -voittaja Ville Niemisen poika, Viljami Nieminen laukoi Sportin johtoon. Niemisen maali jäi lopulta voittomaaliksi ottelussa, mikä varmisti JYP:n jäämisen pudotuspelien ulkopuolelle tälläkin kaudella.

Tshekkimaalivahti Miroslav Svoboda torjui vieraiden maalilla voiton eteen yhteensä 17 kertaa. Svobodan ohittivat Jarkko Malinen alivoimalla ja C.J. Smith. Molemmat maalit syntyivät avauserässä reilussa 11 minuutissa.

Neljän joukkueen kilpajuoksu

Liigan pudotuspelitaistelu käy todella tiiviinä. Kahdesta viimeisestä paikasta taistelee tällä hetkellä neljä joukkuetta, joilla on kaikilla kolme ottelua runkosarjaa jäljellä.

Sport nousi tiistaisella voitollaan sarjassa yhdeksänneksi. Sport on tasapisteissä KooKoon ja TPS:n kanssa, mutta on 20’llä kolmen pisteen voitolla edellä. Tasapisteissä kolmen pisteen voitot ratkaisevat. KooKoolla näitä on 17 ja TPS:llä vain 16. Porin Ässät on sarjassa 12. Ässät on kerännyt 78 pistettä, mutta joukkueella on koossa 18 kolmen pisteen voittoa.

Näistä joukkueista vaikein loppuohjelma on Turun Palloseuralla. TPS kohtaa Ilveksen, Helsingin IFK:n ja Rauman Lukon. Näistä vain Ilves on ensi viikolla kotijäällä vastassa. Myös KooKoo pelaa vain pudotuspeleihin meneviä joukkueita vastaan.

Ässät jatkaa keskiviikkona kauttaan vieraissa Mikkelin Jukureita vastaan, joka pelaa kotiedusta puolivälieriin. Lauantaina on edessä kotiottelu JYP:ä vastaan ja ensi tiistaina mahdollisesti pudotuspelipaikat ratkaiseva kamppailu Sportia vastaan.

Sport kohtaa torstaina Lukon vieraissa ja lauantaina HIFK:n kotonaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga