Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Aleksander Barkoville uusi pelikaveri? – Venäläistähti valmis siirtoon NHL:ssä!

Ottawa Senatorsin Vladimir Tarasenko onnistui maalinteossa ensimmäistä kertaa Senatorsin paidassa.
AOP

NHL:n siirtojen takaraja on edessä perjantaina. Tällä viikolla on odotettavissa merkittäviä pelaajakauppoja millä hetkellä hyvänsä. Yksi merkittävä pelaajakauppa on lähellä syntyä Ottawa Senatorsin ja suomalaispelaajien tähdittämän Florida Panthersin välillä. Joukkueiden välillä saatetaan nähdä venäläishyökkääjän pelaajakauppa.

NHL:ssä tällä kaudella Paul Mauricen valmentama Florida Panthers on noussut yhdeksi suurimmista mestarisuosikeista. Panthers on voittanut 63 pelaamansa otteluun 43 kertaa ja johtaa koko NHL:ää 90 kerätyllä pisteellä. Toisena koko NHL:ssä on Boston Bruins ja Vancouver Canucks 87 pisteellä.

Panthers eteni sensaatiomaisesti viime kaudella Stanley Cup -finaaleihin, mutta taipui Vegas Golden Knightsille viidessä ottelussa.

Tällä kaudella Panthers on huomattavasti jykevämpi joukkue kokonaisuutena ja kokeneen Mauricen pelitapa on uponnut joukkueeseen vahvasti.

Panthers hakee joukkueensa riveihin merkittäviä vahvistuksia siirtojen takarajalla. Yksi pelaaja saattaa siirtyä Panthersin riveihin jo keskiviikkona, kun GM Bill Zito neuvottelee Ottawa Senatorsin väliaikaisen GM:n Steve Staiosin kanssa pelaajakaupasta. Pelaajakaupassa venäläishyökkääjä Vladimir Tarasenko olisi siirtymässä Panthersin riveihin. Panthersissa pelaa Tarasenkon hyvä ystävä, ykkösmaalivahti Sergei Bobrovsky.

Tarasenko teki kesällä vapaana pelaajana Senatorsin kanssa vuoden mittaisen sopimuksen, jonka arvo oli viisi miljoonaa dollaria. Venäläisellä on sopimuksessaan kaupan estävä pykälä, josta tämä on valmis luopumaan, mikäli siirto mestarisuosikkiin tulisi kyseeseen.

32-vuotias vasemmalta laukova laitahyökkääjä oli St. Louis Bluesin ykköskierroksen varaus kesän 2010 NHL:n varaustilaisuudesta. Jaroslavlin kaupungista kotoisin oleva Tarasenko on NHL:ssä edustanut Senatorsin ja Bluesin lisäksi New York Rangersia viime kaudella. Stanley Cupin Bluesin kanssa vuonna 2019 voittanut laitahyökkääjä on pelannut runkosarjassa yhteensä 732 ottelua ja iskenyt näissä 615 tehopistettä. Maaleja Tarasenko on laukonut yhteensä 287 kappaletta.

Parhaalla kaudella venäläinen on iskenyt pisteitä 72 otteluun 82 kappaletta. Isoin maalimäärä yhden kauden osalta on 40. 70 pisteen rajapyykki on mennyt rikki neljä kertaa uralla ja 30 maalin rajapyykki kuudesti.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL