Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Pudotuspelihaaveille kova kolaus! – NHL-tähden maalit laiha lohtu

Boston Bruinsin David Pastrnak pysähtyi Seattle Krakenin Philipp Grubaueriin.
AOP

NHL:ssä pelattiin kuusi ottelua tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa. Kierroksen viimeisenä kamppailuna käynnistyi NHL:n läntisen konferenssin Tyynenmeren divisioonan jättikamppailu, jossa Calgary Flames isännöi Seattle Krakenia. Ottelussa oli isot panokset, sillä etenkin kotijoukkue taistelee vielä tiukasti paikasta auringossa.

Dave Hakstolin valmentama Seattle Kraken otti todella maukkaan vierasvoiton NHL:ssä. Kraken kaatoi Tyynenmeren divisioonan sisäisessä kamppailussa Calgary Flamesin. Kraken oli Ryan Huskan valmentamaa Flamesia parempi todella kiivaassa kamppailussa lopulta 4-2 -lukemin.

Krakenin voiton myötä kumpikin joukkue on 61 ottelun jälkeen tasapisteissä. Sekä Krakenilla, että Flamesilla on 65 pistettä koossa, kun viimeistä suoraa pudotuspelipaikkaa hallussaan pitävä Vegas Golden Knights on 73 pisteen päässä. Krakenilla on 27 voittoa tiistain ottelun jälkeen ja Flamesilla 30. Viimeiseen mahdolliseen pudotuspelipaikkaan eroa on seitsemän pistettä.

Ottelu oli vauhdikas ja jäähyrikas. Kamppailussa jaettiin yhteensä 55 minuuttia jäähyjä joista suurin osa kolmannen erän lopulla. Avauserässä Kraken karkasi johtoon, mutta toisen erän puolivälissä kotijoukkue tuli tasoihin. Kauaa peli ei 1-1 -lukemissa edennyt ennen vieraiden johtomaalia. Kraken karkasi kahden maalin johtoon kolmannen erän alussa. Flames tuli vielä maalin päähän, mutta ei onnistunut nousemaan tasoihin.

Krakenilta maalinteossa onnistuivat Adam Larsson, alivoimalla 4-2 -ratkaisumaalin iskenyt Jared McCann, Yanni Gourde ja Oliver Björkstrand. McCann iski ottelussa 1+1 tehot. Philipp Grubauer jatkoi erinomaisia otteita Krakenin maalilla torjumalla voiton eteen 35 kertaa.

Flamesin maalit menivät venäläishyökkääjä Andrei Kuzmenkon nimiin, joka siirtyi jokin aika sitten Vancouver Canucksista pelaajakaupassa Flamesiin. Siirtohuhuissa pyörivä ruotsalaismaalivahti Jacob Markström torjui Flamesin maalilla 26 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL