Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n tshekkitähti liikaa Torontolle

Boston Bruinsin David Pastrnak.
AOP

NHL:ssä pelattiin tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa kuusi ottelua. Yksi isoimmista otteluista pelattiin Kanadassa, kun Toronto Maple Leafs isännöi Boston Bruinsia. Atlantin divisioonan kärkipään joukkueet taistelevat kotiedusta, mutta Bruins otti tiistaisella voitolla Maple Leafsista tiukemman otteen tässä taistelussa.

Jim Montgomeryn valmentama Boston Bruins otti jälleen kerran näyttävän voiton ja antoi osoituksen kovuudestaan. Bruins kaatoi vieraskaukalossa Toronto Maple Leafsin vahvan esityksen päätteeksi. Bruins oli Sheldon Keefen valmentamaa miehistöä parempi 4-1 -lukemin.

Bruins otti toisen voittonsa kuuteen edelliseen kamppailuun. Vaikka joukkueella on viime aikoina ollut enemmän tappioita, niin pisteitä Bruins on kerännyt reilusti, sillä edelliseen yhdeksään kamppailuun joukkue on jäänyt pisteittä kerran.

Vieraiden ykköstähti voitossa oli tshekkihyökkääjä David Pastrnak, joka syötti kolme maalia. Tshekkisentteri Pavel Zacha iski otteluun kaks maalia ja Jake DeBrusk 1+1 tehot. Jeremy Swayman torjui erinomaisesti ottaen 32 koppia voiton eteen.

Maple Leafsin ainoan maalin ottelussa iski kapteeni John Tavares, jolle osuma oli kauden 19. Maaliin esityön teki varakapteeni Morgan Reilly. Reilly on kerännyt tällä kaudella jo 38 syöttöpistettä. Joseph Woll torjui kotijoukkueen maalilla yhteensä 23 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL