Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Pelaajakauppa vireillä? – NHL-tähti oli sivussa kokoonpanosta

Seattle Krakenin Alexander Wennberg siirtohuhujen keskellä.
AOP

Viime kaudella sensaatiomaisesti NHL:n pudotuspeleissä toiselle kierrokselle edennyt Seattle Kraken on pahassa paikassa. Kraken on todennäköisesti ulkona tällä kaudella pudotuspeleistä, vaikka joukkue onnistuikin ottamaan tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa ison voiton. Tämä tarkoittaa sitä, että Krakenin seurajohto on valmis katsomaan tulevaisuuteen.

Dave Hakstolin valmentaman Seattle Krakenin riveissä on useita pelaajia, joiden sopimustilanne on loistava siirtomarkkinoiden kannalta. NHL:n siirtojen takaraja menee umpeen perjantaina ja Krakenin GM Ron Francisin uskotaan olevan aktiivinen.

Kolmatta kauttaan NHL:ssä vaikuttavalla Krakenilla on useita pelaajia, joiden sopimus päättyy tähän kauteen. Niihin lukeutuvat hyökkäyksestä Alexander Wennberg, Jordan Eberle, Tomas Tatar ja Pierre-Edouard Bellemare. Lisäksi puolustuksesta kiekollinen kanadalaispuolustaja Justin Schultz.

Krakenilla on ensi kesän varaustilaisuuteen yhteensä kahdeksan varausvuoroa ja kesälle 2025 kaikki omat seitsemän varausvuoroa. Organisaatiolla on mahdollisuus tehdä tulevaisuuden kannalta merkittäviä kauppoja vielä tällä viikolla ja kerätä varausvuoroja tuleviin varaustilaisuuksiin.

Yksi todennäköinen pelaajakauppa nähdään ruotsalaishyökkääjä Wennbergin kohdalla. 30 vuotta syyskuussa täyttävä laadukas kahdensuunnan keskushyökkääjä ei pelannut pelaajakaupan valmistelun takia Calgary Flamesia vastaan. Tukholmasta kotoisin olevalla Wennbergillä on vielä tämä kausi sopimusta jäljellä, jonka arvo on 4,5 miljoonaa dollaria kautta kohden.

Ruotsalainen on tällä kaudella iskenyt 60 otteluun yhdeksän maalia ja yhteensä 25 tehopistettä. Koko NHL-uralla entinen ykköskierroksen varaus on iskenyt 693 otteluun 330 tehopistettä.

Wennbergin palveluksista tiedetään olevan kiinnostunut ainakin Colorado Avalanche ja New York Rangers. Wennberg oli pimentämässä viime kaudella Avalanchen kärkiketjuja pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL