Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikilta raju ratkaisu – Päävalmentaja ulos!

New Jersey Devilsin päävalmentaja Lindy Ruff.
AOP

NHL:ssä tämän kauden reilusti alle odotusten pelannut New Jersey Devils on päätynyt kovaan ratkaisuun. Devils on antanut potkut päävalmentaja Lindy Ruffille, joka vastikään sai jatkosopimuksen Devilsiin. Paikan päävalmentajana Devilsissä ottaa seuraan viime kesänä värvätty apuvalmentaja.

Viime kaudella pudotuspeleihin ja suoraan toiselle kierrokselle NHL:n itäisessä konferenssissa palannut New Jersey Devils on päätynyt kovaan ratkaisuun. Kun runkosarjaa on Devilsin osalta jäljellä enää 21 ottelua päätti GM Tom Fitzgerald antaa potkut kokeneelle Lindy Ruffille.

Devils on voittanut tällä kaudella Ruffin alaisuudessa 30 ottelua ja kerännyt 64 pistettä. Yhdeksi NHL:n suurimmista mestarisuosikeista lukeutuva joukkue on NHL:n itäisen konferenssin Metropolien divisioonassa kuudennella sijalla. Eroa suoraan pudotuspelipaikkaan on seitsemän pistettä.

Viime kaudella Devils voitti runkosarjassa 52 ottelua ja keräsi 112 pistettä. Devils sijoittui divisioonassa toiseksi ja kaatoi ensimmäisellä pudotuspelikierroksella New York Rangersin seitsemän ottelua kestäneessä sarjassa. Toisella kierroksella Carolina Hurricanes oli vahvempi viidessä ottelussa.

Ruffin paikan Devilsin väliaikaisena päävalmentajana ottaa Travis Green. Green sai kesken kauden 2021-22 potkut Vancouver Canucksista ja on toiminut viime kesästä alkaen Devilsin apuvalmentajana. Ruffin tiimistä Andrew Brunette lähti kesällä Nashville Predatorsin päävalmentajaksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL