Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jälleen nollapeli! – NHL:n suomalaismaalivahti hurjassa vireessä

Colorado Avalanchen suomalaismaalivahti Justus Annunen.
AOP

NHL:ssä yksi suurimmista mestarisuosikeista eli Colorado Avalanche kohtasi tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatulla kierroksella Chicago Blackhawksin. Ottelu oli melko yksipuolinen näytös, sillä Avalanche hallitsi kamppailua ja tehoili, kun taas Blackhawks ei saanut otetta pelistä käytännössä missään kohtaan.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche nappasi tylyllä esityksellä täydet kaksi pistettä NHL-kierroksella. Avalanche kaatoi NHL:n läntisen konferenssin heittopussi Chicago Blackhawksin kotiyleisönsä edessä. Avalanche oli Luke Richardsonin valmentamaa miehistöä vahvempi tylyin 5-0 -lukemin.

Tulos on täysin sama kuin viime viikolla United Centerissä pelatussa kamppailussa. Tälläkin kertaa suomalaismaalivahti Justus Annunen torjui 5-0 -voitossa nollapelin. Nollapeli oli suomalaiselle uran toinen NHL:ssä ja samalla toinen putkeen. Annuselle kertyi ottelussa huimat 37 torjuntaa.

Ottelussa Avalanche karkasi avauserässä kahden maalin johtoon. Kotijoukkue lisäsi johdon neljään maaliin toisessa erässä ja kolmannen erän lopun ylivoimalla Avalanche laukoi loppulukemat.

Avalanchen ykköstähti oli Nathan MacKinnon, joka iski ottelussa vaatimattomat 2+2 tehot ja nousi NHL:n pistepörssin jaetulle kärkisijalle yhdessä Tampa Bay Lightningin Nikita Kucherovin kanssa. MacKinnon on iskenyt kauden jokaisessa 30 kotiottelussa vähintään yhden pisteen. Hyökkääjällä on pelkästään kotikaukalosta 64 tehopistettä.

Cale Makar iski ottelussa 1+1 tehot. Suomalaisista Mikko Rantanen ja Artturi Lehkonen keräsivät syöttöpisteet ottelussa. Blackhawksin maalilla Petr Mrazek torjui 32 laukausta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL