Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uskomatonta epäonnea! – NHL-tähti sivuun viikoiksi

Detroit Red Wingsin Dylan Larkin ja Michiganissa.
AOP

NHL:n itäisen konferenssin pudotuspelitaistelu käy kuumana. Todella monella joukkueella on vielä mahdollisuus päästä kevään isoihin tansseihin mukaan ja yksi näistä joukkueista on Detroit Red Wings. Red Wings ei ole useampaan vuoteen pudotuspeleissä ollut uudelleenrakennuksen takia, mutta tällä kaudella paikka kahdeksan joukossa on jopa todennäköinen. Pudotuspelitaisteluun joukkue sai kuitenkin kovan iskun.

Derek Lalonden valmentama Detroit Red Wings on tällä hetkellä NHL:n itäisessä konferenssissa loistavissa asemissa pudotuspelitaistelun suhteen. Red Wings on kerännyt 61 otteluun 33 voittoa ja yhteensä 72 pistettä. Red Wings on Atlantin divisioonassa neljäntenä kuusi pistettä kolmossijaa pitävää Toronto Maple Leafsia perässä.

Red Wingsin mahdollisuudet suoraan pudotuspelipaikkaan on suhteellisen olemattomat, mutta villikortti -paikkojen kautta mukaan pudotuspeleihin pääsy on mahdollista. Samoista sijoista taistelevat New York Islanders, New Jersey Devils, Philadelphia Flyers, Washington Capitals, Pittsburgh Penguins ja Tampa Bay Lightningin.

Lalonden valmentama miehistö ajautui viikonloppuna kahden ottelun mittaiseen tappioputkeen kärsittyään rumat kotitappiot Islandersille ja divisioonaa johtavalle Florida Panthersille. Tällä viikolla joukkue lähtee lännen kiertueelle ja kohtaa Colorado Avalanchen, Vegas Golden Knightsin ja Arizona Coyotesin.

Edessä on siis kaksi kovaa vierasottelua, joissa joukkue joutuu tulemaan toimeen ilman kapteeni Dylan Larkinia. Larkinin pelätään olevan sivussa kokoonpanosta jopa viikkoja. Tämän hetken arvio on kaksi viikkoa, joka tarkoittaisi noin seitsemän tai kahdeksan ottelun missaamista.

Alavartalovammasta kärsivä keskushyökkääjä on iskenyt tällä kaudella 55 otteluun 26 maalia ja yhteensä 54 tehopistettä. Viime kaudella hyökkääjä teki uransa parhaat pisteet runkosarjaan, kun Larkin rikkoi kolmatta kertaa urallaan 30 maalin rajapyykin ja iski yhteensä 79 tehopistettä 80 otteluun.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL