Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Supertähden huippuvire sai NHL:ssä jatkoa! – Nosti joukkueensa kohti pudotuspelejä

San Jose Sharksin Kaapo Kähkönen ja Mario Ferraro Minnesota Wildin Kirill Kaprizovin kanssa.
AOP

Maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa NHL:ssä pelattiin useamman ottelun kierros. Kiivaasti NHL:n läntisen konferenssin puolella pudotuspelipaikoista taisteleva Minnesota Wild sai kotiotteluunsa vieraaksi San Jose Sharksin, joka taistelee konferenssin viimeisistä sijoista. Ottelussa Wild oli vieraiden kanssa suurissa vaikeuksissa, mutta onnistui kääntämään ottelun nimiinsä.

John Hynesin valmentama Minnesota Wild otti elintärkeän voiton kotiyleisönsä edessä NHL:ssä. Wild nousi hienoon kotivoittoon San Jose Sharksista. Wild oli David Quinnin valmentamaa miehistöä parempi 4-3 -lukemin.

Ottelun avauserä oli maaliton, mutta Sharks karkasi heti toisen erän alussa pikatahtiin kahdella erikoistilannemaalilla johtoon. Ennen erän puoliväliä Wild nousi kuitenkin tasoihin.

Sharks karkasi uudestaan johtoon heti kolmannen erän alussa johon Wild vastasi pari minuuttia myöhemmin. Ottelu näytti jo pitkään etenevän jatkoajalle, mutta kotijoukkueen supertähti pelasti Wildin vain neljä minuuttia ennen päätössummeria syntyneellä osumallaan.

Wildin ykköstähti ottelussa oli venäläishyökkääjä Kirill Kaprizov kolmella osumallaan. Venäläinen nosti koko kauden maalisaldon jo 29’n kauden kolmannella hattutempullaan. Wildin 1-2 -kavennuksesta toisessa erässä vastasi kanadalaishyökkääjä Frederick Gaudreau ylivoimalla. Ruotsalaismaalivahti Filip Gustavssonille kertyi vain 12 torjuntaa kotijoukkueen maalilla.

Sharksin osumat menivät ottelussa Mikael Granlundin, Anthony Duclairin ja Nico Sturmin nimiin. Granlund osui toisessa erässä ylivoimalla ja saksalaishyökkääjä Sturm iski maalinsa perään alivoimalla. Granlund nosti koko kauden maalisaldon kahdeksaan. Kaapo Kähkönen torjui vieraiden maalilla yhteensä 28 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL