Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikin vieraskiertueelle tyly päätös! – Huippuhyökkääjä sai maalihanat auki

New Jersey Devilsin Jesper Bratt saa paineen Los Angeles Kingsin Phillip Danaultilta.
AOP

Maanantain vastaisena yönä pelatulla NHL-kierroksella oli useammalla joukkueella isot panokset peleissään. Yksi näistä jengeistä oli New Jersey Devils, joka päätti Kalifornian vieraskiertueensa Los Angeles Kingsin vieraana. Devils kärsi edellisessä ottelussaan tylyn vierastappion Anaheim Ducksille, joten kurssi olisi pitänyt kääntää. Toisin kuitenkin kävi.

Jim Hillerin valmennukseen kesken kauden siirtynyt Los Angeles Kings otti todella maukkaan voiton NHL:ssä maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Kings kaatoi kevään 2012 Stanley Cup -finaalivastustajansa New Jersey Devilsin tylyllä tavalla ja hiekoitti paholaisten matkaa kohti pudotuspelejä. Kings oli Lindy Ruffin valmentamaa miehistöä vahvempi tylysti 5-1 -lukemin.

Devils sai kamppailuun vahvan alun siirtymällä heti ensimmäisessä vaihdossa johtoon, mutta ensimmäiselle erätauolle edettiin kotijoukkueen 2-1 -johdossa. Toisessa erässä Kings naulasi kaksi maalia lisää ja kolmannessa erässä voitto sinetöitiin reilut kaksi minuuttia ennen päätössummeria tyhjiin.

Kingsin ykköstähti ottelussa oli ensimmäiset maalit kotikaukalossa tällä kaudella iskenyt Phillip Danault. Danault iski ottelussa kolme maalia ja nosti koko kauden maalisaldon 14 osumaan.

Kahdesta muusta maalista vastasivat tulokashyökkääjä Alex Laferriere avauserässä ja Kevin Fiala toisen erän puolivälissä ylivoimalla. Laferrierelle maali oli kauden yhdeksäs. Sveitsiläishyökkääjä Fiala iski otteluun kolme tehopistettä syöttämällä kaksi maalia osumansa lisäksi. Cam Talbot torjui kotijoukkueen maalilla voiton eteen yhteensä 30 kertaa.

Devilsin ainut maali meni sveitsiläishyökkääjä Timo Meierin nimiin. Joukkueen maalilla aloitti Nico Daws, joka torjui yhdeksän vetoa ja vaihdettiin 4-1 -maalin jälkeen pois. Akira Schmid tuli toisessa ottelussa putkeen maalien väliin kesken ottelun ja torjui jälleen yhdeksän vetoa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL