Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n pudotuspelihaaveille kova isku – Suomalaistähdeltä näyttäviä pelastuksia

Winnipeg Jetsin Morgan Barron sai jatkosopimuksen.
AOP

NHL:ssä vahvassa vireessä viime aikoina ollut Buffalo Sabres kärsi todella kovan iskun pudotuspelihaaveille maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Sabres isännöi NHL:n läntisen konferenssin kärkipäähän kuuluvaa Winnipeg Jetsiä ja menetti ottelussa kriittisellä tavalla johtoasemansa.

Rick Bownessin valmentama Winnipeg Jets näytti jälleen kovuutensa NHL:ssä. Jets nousi jo toisessa ottelussa putkeen voittoon vahvan kolmannen erän turvin vieraskaukalossa. Tällä kertaa joukkue oli vahvempi Buffalo Sabresin vieraana. Jets kaatoi Don Granaton valmentaman miehistön 5-2 -lukemin.

Ottelussa kaksi ensimmäistä erää olivat todella tasaisia. Avauserän jälkeen peli oli 1-1 -lukemissa, mutta toisessa erässä vain kotijoukkue onnistui maalinteossa. Jets nousi kolmannen erän puolivälissä tasoihin ja tätä seurasi vielä kolme perättäistä maalia, joka vei mestarisuosikin voittoon.

Jetsin ykköstähtinä ottelussa häärivät 1+1 tehot iskeneet Vladislav Namestnikov ja puolustaja Josh Morrissey. Jetsin voittomaalin laukoi Morgan Barron vastahyökkäyksestä kolmannen erän puolivälissä. Joukkueen maalilla kakkosmaalivahti, Stanley Cup -voittaja Laurent Brossoit torjui 17 laukausta.

Sabresin maaleista ottelussa vastasivat saksalaissentteri JJ Peterka avauserässä ylivoimalla ja voimahyökkääjä Eric Robinson toisen erän puolivälissä. Suomalaismaalivahti Ukko-Pekka Luukkonen teki lukuisia upeita torjuntoja, mutta antoi myös pari helpohkoa maalia. Luukkoselle kertyi ottelussa yhteensä 30 torjuntaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL