Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n suomalaistähti ei jossittele – ”Syy on korvien välissä…”

Erik Haula
AOP

Maanantain vastaisena yönä pelatulla NHL-kierroksella oli useammalla joukkueella isot panokset peleissään. Yksi näistä jengeistä oli New Jersey Devils, joka päätti Kalifornian vieraskiertueensa Los Angeles Kingsin vieraana. Devils kärsi edellisessä ottelussaan tylyn vierastappion Anaheim Ducksille, joten kurssi olisi pitänyt kääntää. Toisin kuitenkin kävi.

Jim Hillerin valmennukseen kesken kauden siirtynyt Los Angeles Kings otti todella maukkaan voiton NHL:ssä maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Kings kaatoi kevään 2012 Stanley Cup -finaalivastustajansa New Jersey Devilsin tylyllä tavalla ja hiekoitti paholaisten matkaa kohti pudotuspelejä. Kings oli Lindy Ruffin valmentamaa miehistöä vahvempi tylysti 5-1 -lukemin.

Devilsin tilanne alkaa kääntyä todella pahaksi pudotuspelipaikan suhteen NHL:n itäisen konferenssin Metropolien divisioonassa. Devilsillä on 61 ottelua pelattuna ja tilillä 30 voittoa. Eroa viimeiseen suoraan pudotuspelipaikkaan on seitsemän pistettä.

– Minusta tämä ei ole kiinni suorituksesta vaan enemmänkin syy on korvien välissä. Me ammumme itseämme jatkuvasti jalkaan ja teemme koko ajan samoja virheitä uudestaan. Tähän aikaan vuodesta nämä satuttavat isosti, kertasi suomalaishyökkääjä Erik Haula joukkueen tilannetta.

Devils sai otteluun Kingsiä vastaan vahvan alun, kun Timo Meier iski avausminuutilla vieraat johtoon, mutta tätä seurasi viisi perättäistä maalia Kingsiltä.

– Saimme otteluun juuri sellaisen alun kuin halusimme. Teimme nopean johtomaalin. Teimme paljon hyviä asioita ottelussa, mutta sitten onnistuimme häviämään tämän kamppailun ihan itse, kommentoi päävalmentaja Ruff Devilsin tappiota.

Devils hakee kahden ottelun tappioputkelle katkaisua kolmella kotiottelulla tällä viikolla. Vastaan Prudential Centeriin saapuu Florida Panthers, St. Louis Blues ja Carolina Hurricanes, joten helppoja pisteitä Devilsille ei ole luvassa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL