Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:ssä siirtohuhut kiihtyy! – Supertähden ympärillä kovaa kuhinaa

Ottawa Senatorsin Jakob Chychrun teki kaksi maalia.
AOP

NHL:ssä tälläkin kaudella pudotuspelien ulkopuolelle jäävä Ottawa Senators on yksi NHL:n siirtojen takarajan mielenkiintoisimmista organisaatioista. Senatorsissa on lukuisia pelaajia, jotka voivat kiinnostaa NHL:ssä Stanley Cupista haaveilevia organisaatioita. Yksi tällainen pelaaja löytyy puolustuksesta.

NHL:ssä on perjantaina yksi kauden mielenkiintoisimmista päivistä edessä, sillä perjantaina on todella jännittävä siirtojen takaraja. NHL:n menestystä tavoittelevat joukkueet pyrkivät vahvistamaan rivejään ennen pudotuspelejä ja heikommat organisaatiot pyrkivät luomaan pelaajistaan mahdollisimman paljon hyötyä tulevaisuuteen.

Omistajaa syksyllä vaihtanut Ottawa Senators on yksi siirtojen takarajan mielenkiintoisimmista joukkueista. Senatorsin miehistössä on kaksi siirtouhan alla olevaa hyökkääjää sekä yksi puolustaja. Tämä puolustaja on kanadalainen Jakob Chyhcrun, jolla on nykyistä sopimusta jäljellä vielä ensi kausi. Yhdysvalloissa syntynyt Chychrun tienaa tästä ja ensi kaudesta vielä 4,6 miljoonaa dollaria.

26 vuotta maaliskuun lopulla täyttävä puolustaja on urallaan pelannut yhteensä 444 ottelua NHL:ssä ja iskenyt näissä 206 tehopistettä. Chychrun saapui kesken viime kauden Senatorsiin Arizona Coyotesin riveistä, joka varasi puolustajan kesän 2016 varaustilaisuudessa ensimmäisellä kierroksella vuorolla 16.

Senators maksoi viime kaudella Chychrunista pelaajakaupassa ykköskierroksen varausvuoron kesän 2023 NHL:n varaustilaisuuteen ja kaksi kakkoskierroksen varausvuoroa. Ykköskierroksen vuorolla Coyotes poimi venäläishyökkääjä Daniil Butin vuorolla 12.

Tällä hetkellä Chychrunin kauppa-arvo ei ole lähelläkään sama kuin se oli viime talvena. Yksi suurimmista syistä on se, että pelaajalla on loistavaa sopimusta jäljellä vain yksi vuosi.

NHL-toimittaja Darren Dragerin mukaan NHL-organisaatiot olisi tiettävästi kyselemässä Chychrunin palveluksien perään. Yksi potentiaalinen joukkue voisi olla Tampa Bay Lightning, mutta joukkueella varausvuoroja on hyvinkin vähän jäljellä pelaajakauppoihin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL