Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kolmen Stanley Cupin NHL-tähdelle jatkosopimus! – ”Mahtavaa”

New York Rangersin yhdysvaltaismaalivahti Jonathan Quick teki jatkosopimuksen.
AOP

NHL:stä saatiin hienoja sopimusuutisia julki sunnuntaina, kun yksi tämän kauden suurimmista mestarisuosikeista tiedotti jatkosopimuksesta. New York Rangers on kiinnittänyt kesällä hankkimansa kokeneen kakkosmaalivahdin jatkosopimukseen myös ensi kaudeksi.

Peter Lavioletten valmennuksessa täysin uuden pelivireen löytänyt New York Rangers on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen. Organisaation GM Chris Drury on kiinnittänyt yhdysvaltalaismaalivahti Jonathan Quickin vuoden mittaiseen jatkosopimukseen, jonka arvo on 1,275 miljoonaa dollaria.

Urallaan kolmea Stanley Cupia juhlinut maalivahti on löytänyt tällä kaudella uuden vireen urallaan Rangersin maalilla. Quick on torjunut yhteensä 13 voittoa ja 28 pistettä Rangersille. Yhdysvaltalainen on aloittanut joukkueen maalilla 13 kamppailua ja vain viidesti Rangers on jäänyt pisteittä.

Quick on urallaan edustanut Rangersin lisäksi Vegas Golden Knightsia, Columbus Blue Jacketsia ja Los Angeles Kingsiä. Blue Jacketsin riveissä maalivahti ei pukenut kertaakaan, sillä hänet kaupattiin välittömästi Golden Knightsin riveihin viime kaudella, jossa Quick sai tililleen kolmannen Stanley Cupin pelaamatta yhtään ottelua pudotuspeleissä.

38 vuotta tammikuun lopulla täyttänyt Quick on urallaan voittanut 388 ottelua ja kaksi Stanley Cupia Los Angeles Kingsin maalilla. Stanley Cupit yhtenä NHL:n parhaista maalivahdeista Quick torjui kausilla 2012 ja 2014.

Kings varasi maalivahdin kesän 2005 NHL:n varaustilaisuudessa kolmannella kierroksella.

Quick edusti Yhdysvaltoja talven 2014 Sotshin olympialaisissa toimimalla joukkueen ykkösmaalivahtina. Yhdysvallat hävisi turnauksen pronssiottelun Suomelle 5-0 -lukemin.

Milfordin kaupungista, Connecticutista kotoisin oleva Quick on urallaan tienannut tähän mennessä 63,7 miljoonaa dollaria, joten 1,275 miljoonan dollarin sopimus ei yhdysvaltalaista palkkakuoppaan aja.

Rangers maksaa ensi kaudella maalivahdeilleen yhteensä 6,95 miljoonaa dollaria. Sekä Igor Shesterkin, että Quick ovat vapaita pelaajia kesällä 2025.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL