Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Nyt on tähtisentteri tarjolla! – NHL-seura päätyi todella kovaan ratkaisuun

Washington Capitalsin venäläistähti Evgeni Kuznetsov
AOP

NHL:ssä tällä kaudella tiukasti paluuta pudotuspeleihin kärkkyvä Washington Capitals on päätynyt todella rajuun ratkaisuun. Joukkue on asettanut pitkäaikaisen ykkössentterin siirtolistalle, mistä jokainen NHL-joukkue voi tämän poimia ilmaiseksi riveihinsä.

Spencer Carberyn valmentama Washington Capitals on kerännyt tällä kaudella yhteensä 28 voittoa. Capitals on tulokasvalmentajan alaisuudessa vielä tiukasti taistelussa viimeisistä pudotuspelipaikoista mukana.

Capitals pitää NHL:n itäisen konferenssin Metropolien divisioonassa viidettä sijaa hallussaan. Eroa kolmatta eli viimeistä suoraa pudotuspelipaikkaa hallussaan pitävään Philadelphia Flyersiin on kuusi pistettä. Capiltalsilla on kolme ottelua John Tortorellan valmentamaa miehistöä vähemmän pelattua.

Capitalsin pitkäaikainen GM Brian MacLellan teki lauantaina kovan päätöksen, sillä MacLellan asetti venäläishyökkääjä Evgeny Kuznetsovin NHL:n siirtolistalle. Kuznetsov palasi vastikään NHL-pelaajien avustusohjelmasta takaisin seuran toimintaan mukaan, mutta MacLellan lähetti pelaajan välittömästi kohti AHL:ää.

Capitals ei tällä tietoa ole purkamassa venäläishyökkääjän sopimusta, sillä Kuznetsov siirtyy AHL-seura Hershey Bearsin palveluksiin, mikäli läpäisee siirtolistan sunnuntaina.

Toukokuussa 32 vuotta täyttävä keskushyökkääjä omaa nykyistä sopimustaan vielä yhden kauden. Tästä ja ensi kaudesta kesän 2010 ykköskierroksen varaus tienaa 7,8 miljoonaa dollaria. Oikeaa rahaa pelaaja saa kuitenkin ensi kaudesta kahdeksan miljoonaa dollaria, mutta 7,8 miljoonaa on summa, mikä näkyy palkkakatossa.

11 NHL-kauden aikana Kuznetsov on pelannut 723 ottelua runkosarjassa ja iskenyt yhteensä 568 tehopistettä. Tällä kaudella 43 kamppailuun on syntynyt kuusi maalia ja yhteensä 11 tehopistettä.

Capitalsin voittaessa kaudella 2017-18 Stanley Cupin, iski venäläinen pudotuspeleissä 24 kamppailuun 12 maalia ja yhteensä 32 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL