Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kanadalaistähdet hurjassa lyönnissä! – NHL-mestarille kunnon opetus

Buffalo Sabresin Dylan Cozens ja Jordan Greenway.
AOP

NHL:ssä vahvaan vireeseen viime aikoina äitynyt Buffalo Sabres otti todella massiivisen kotivoiton NHL:ssä. Pudotuspeleihin vielä tyrkyllä tiukasti oleva Sabres antoi kotiyleisölle todellista karkkia murskaamalla hallitsevan Stanley Cup -mestarin Vegas Golden Knightsin. Sabres on tällä viikolla voittanut kaksi NHL:n kestomenestyjää vakuuttavilla esityksillä.

Don Granaton valmentama Buffalo Sabres on esittänyt viime aikoina erinomaisia otteita. Sabres onnistui sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa kaatamaan kotiyleisönsä edessä hallitsevan Stanley Cup -mestarin Vegas Golden Knightsin tylyllä tavalla. Sabres oli Bruce Cassidyn valmentamaa miehistöä vahvempi 7-2 -lukemin.

Sabres sai otteluun räjähdysmäisen alun, sillä joukkue karkasi 1-0 -johtoon jo toisella minuutilla, mutta ensimmäisen erän aikana ei enää lisämaaleja nähty. Toisessa erässä Sabres karkasi jo kahden maalin johtoon, mutta Golden Knights nousi tasoihin kahdella pikamaalilla. Kolmanteen erään lähdettiin kuitenkin kotijoukkueen johdosta.

Päätöserässä Sabres sai lopullisesti sokan irti ja takoi neljä kertaa kiekon vastustajan reppuun. Ottelun kruunasi kotijoukkueen tekemä alivoimamaali aivan varsinaisen peliajan lopulla.

Sabresin ykköstähti ottelussa oli kaksi maalia iskenyt kakkossentteri Dylan Cozens. Entinen ykkösvaraus puolustaja Owen Power iski otteluun 1+2 tehot ja jättisopimuksen aikoinaan Sabresin kanssa allekirjoittanut Jeff Skinner taiteili otteluun 1+2 tehot. Suomalaismaalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkoi vahvoja otteitaan torjumalla 22 kertaa voiton eteen.

Golden Knightsin maalit toisessa erässä menivät Brendan Brissonin ja William Karlssonin nimiin. Paul Cotter syötti ottelussa kaksi maalia ja oli ainut vieraiden pelaaja, joka pääsi tehotilastossa plussalle. Yhteensä kolme pelaajaa pääsivät vähintään nollaan. Logan Thompson torjui kamppailussa 28 kertaa.

Kahden ottelun voittoputkessa seilaava Sabres kohtaa maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa Winnipeg Jetsin, joka on voittanut viisi edellisestä kuudesta ottelusta. Sabres on voittanut viisi ottelua edellisestä kuudesta kamppailusta Jetsin tavoin ja on kymmenen pisteen päässä viimeisestä pudotuspelipaikasta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL