Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kova nimitys! – Tässä NHL:n kuukauden tulokas

Carolina Hurricanesin venäläismaalivahti Pyotr Kochetkov.
AOP

NHL:ssä kuten muuallakin maailmassa helmikuu tuli vastikään päätökseen. NHL:ssä valitaan jokainen kuukausi omat tähtipelaajat ja tulokkaat. NHL:n kuukauden tulokaspalkinnosta kilpailevat aina kuukausittain loistavasti esiintyneet tulokaspelaajat. Tällä kertaa valinta osui maalivahtiin, vaikka muitakin hyviä ehdokkaita oli tarjolla.

NHL:ssä helmikuun tulokkaaksi on valittu jo useammalla kaudella NHL:ssä esiintynyt venäläismaalivahti Pyotr Kochetkov. Kochetkov torjui kuukauden kahdeksasta ottelustaan viisi voittoa. Päästettyjen maalien keskiarvo oli huima 1,71 ja torjuntaprosentti 94,0. Venäläiselle kertyi kuukauden kahdeksaan otteluun kaksi nollapeliä.

Kochetkov pelasi kokonaisuutena erinomaisen helmikuun, sillä kuudessa ottelussa maalivahti päästi kaksi tai vähemmän maaleja. Kummatkin nollapelit tulivat 1-0 -voitoilla. Helmikuun kymmenes päivä Hurricanes kaatoi New Jersey Devilsin 1-0 -lukemin ja tuolloin venäläinen torjui 34 kertaa. 22. helmikuuta Kochetkov torjui nollapelin Florida Panthersia vastaan nappaamalla 45 torjuntaa.

Tämä oli Hurricanesin seurahistorian toiseksi kovin torjuntalukema nollapeliin. Ennätys on seuralegenda Cam Wardilla, joka torjui helmikuussa 2012 Boston Bruinsia vastaan 47 kertaa nollapelin eteen.

24-vuotias Kochetkov on pelannut tällä kaudella 31 ottelua ja torjunut yhteensä 16 voittoa. Maalivahti on Hurricanesin toisen kierroksen varaus kesän 2019 NHL:n varaustilaisuudesta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL