Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-tähdeltä vakuuttava suositus! – Nollasi kovan haastajan

Sergei Bobrovsky ja ratshow.
AOP

NHL:n yksi tämän hetken suurimmista ennakkosuosikeista on Florida Panthers. Viime kesänä sensaatiomaisesti Stanley Cup -finaaleihin edennyt joukkue on hurjassa lyönnissä, kun runkosarja on kääntymässä viimeiselle neljännekselle. Joukkueella on kaikki palaset kunnossa menestymiseen tällä kaudella.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers nappasi todella näyttävän voiton NHL:ssä lauantaina. Panthers kaatoi vieraskaukalossa pudotuspelipaikoista taistelevan Detroit Red Wingsin todella fyysisen otatuksen päätteeksi. Panthers voitti Derek Lalonden valmentaman miehistön tyylipuhtaasti 4-0 -lukemin.

Voitto oli Panthersille jo neljäs putkeen ja kymmenes edelliseen 11 otteluun. Panthers nousi voitollaan koko NHL:n itäisen konferenssin kärkeen ohi Boston Bruinsin sekä New York Rangersin. Panthersilla on kasassa 86 pistettä. Tappiostaan huolimatta Red Wings säilytti vielä hyvät asemat pudotuspelitaistelussa. Joukkue on Atlantin divisioonan neljäntenä tasapisteissä Tampa Bay Lightningin kanssa. Eroa kolmantena olevaan Toronto Maple Leafsiin on kuusi pistettä.

Little Ceasars Arenalla pelatussa ottelussa jaettiin huimat 70 minuuttia jäähyjä. Ottelun avauserä oli maaliton, mutta toisessa erässä Panthers iski kaksi maalia. Kolmanteen erään lähdettiin vieraiden 2-0 -johdosta, mutta heti viidennellä minuutilla Panthers karkasi kolmen maalin johtoon ja erän puolivälin jälkeen vieraat viimeistelivät loppulukemiksi 4-0 -ylivoimalla.

Panthersin ykköstähti oli maalivahti Sergei Bobrovsky, joka pelasi todella vakuuttavalla tasolla nollapelin. Venäläinen kaksinkertainen Vezina-voittaja koppasi yhteensä 21 kiekkoa. Panthersin tähtipuolustaja Brandon Montour iski ottelussa 1+2 tehot. Muista maaleista vastasivat Evan Rodrigues, Sam Reinhart ja Carter Verhaeghe.

Red Wingsin maalilla viime kaudella Panthersin pudotuspeleihin torjunut Alex Lyon koppasi yhteensä 33 vetoa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL