Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

92 miljoonaa dollaria! – NHL:n supertähdelle megasopimus

Elias Pettersson avoimena tavoitteistaan
AOP

NHL:ssä nähtiin lauantaina odotettu pelaajasopimus, kun yksi tämän kauden parhaimmista seuroista eli kanadalaisorganisaatio Vancouver Canucks kiinnitti ykköstähtensä jatkosopimukseen. Canucks sorvasi odotetun jatkosopimuksen ruotsalaissentteri Elias Petterssonin kanssa.

Rick Tocchettin valmentama Vancouver Canucks on onnistunut tämän kauden suurimmassa tavoitteessaan. Joukkueen GM Patrik Allvin on saanut kiinnitettyä ruotsalaissentteri Elias Petterssonin jatkosopimukseen.

Entinen ykköskierroksen varaus allekirjoitti huiman kahdeksan vuoden mittaisen jatkosopimuksen Canucksin kanssa, jonka kokonaisarvo on huimat 92,8 miljoonaa dollaria. 25-vuotias ruotsalainen tienaa kaudesta keskimäärin 11,6 miljoonaa dollaria.

Koko sopimuksesta yhteensä 47 miljoonaa dollaria maksetaan allekirjoitusbonuksina. Heinäkuun ensimmäisenä päivänä Pettersson tienaa välittömästi 12 miljoonaa dollaria, kun runkosarjan osalta palkka on vain 2,5 miljoonaa dollaria.

Pelaajasopimus pitää sisällään toisesta kaudesta alkaen täyden siirron estävän pykälä.

Sundsvallin kaupungista kotoisin oleva Pettersson varattiin kesän 2017 NHL:n varaustilaisuudessa viidentenä Canucksiin. 188 senttiä pitkä keskushyökkääjä on tähän mennessä tienannut urallaan reilut 14 miljoonaa dollaria.

Pettersson pelaa tällä hetkellä kuudetta kauttaan NHL:ssä. Takana on yhteensä 387 ottelua ja näissä on syntynyt 398 tehopistettä. Maaleja ruotsalainen on paukuttanut 165 kappaletta. Pettersson on parhaalla kaudellaan painanut 102 tehopistettä ja tämä tapahtui viime kaudella. Tällä kaudella ruotsalainen on paukuttanut toistaiseksi 29 maalia ja yhteensä 75 tehopistettä 62 otteluun.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL