Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Etuoikeutettu NHL-tähti! – Helmikuussa jättimäiset tehot

Toronto Maple Leafsin Auston Matthews tuulettaa.
AOP

NHL:ssä helmikuu piti sisällään todellisia maalijuhlia. Kovin kamppailu nähtiin Minnesota Wildin ja Vancouver Canucksin välillä, kun ottelussa taottiin 17 maalia. Yksi helmikuun suurimmista tähdistä löytyi kanadalaisjoukkueesta, kun Toronto Maple Leafsin ykköstähti takoi hurjat tehot ja hänet palkittiin kuukauden ykköstähtenä tämän myötä.

Toronto Maple Leafsin yhdysvaltaissentteri Auston Matthews palkittiin NHL:n helmikuun ykköstähtenä. Kakkostähti meni myös kanadalaisseuraan, kun Edmonton Oilersin ykkössentteri Connor McDavid sai tämän kunnian. Kolmostähti helmikuun osalta meni Manhattanille, sillä New York Rangersin ykkösmaalivahti Igor Shesterkin löysi vihdoin tasonsa ja auttoi Rangersin useampaan voittoon.

Matthews pelasi huiman helmikuun, sillä hyökkääjä takoi 13 maalia 12 pelattuun otteluun. Maple Leafs voitti yhdeksän kertaa kuukauden aikana ja vahvisti asemiaan NHL:n itäisen konferenssin pudotuspelitaistelussa. Matthews teki kuukaudessa yhteensä 20 tehopistettä. Helmikuun aikana Matthews rikkoi myös ensimmäisenä pelaajana tämän kauden NHL:ssä 50 maalin rajapyykin.

McDavid oli todella tehokkaalla syöttöpäällä helmikuussa, sillä kanadalainen supertähti syötti yhteensä 25 maalia ja teki itse vain kaksi kuukauden 12 otteluun joista Oilers voitti kuusi. McDavidista tuli ensimmäinen pelaaja sitten Mario Lemieuxin, joka on syöttänyt kuukauden aikana 25 maalia. Lemieux keräsi joulukuussa 1992 yhteensä 28 syöttöpistettä 12 otteluun ja teki 36 tehopistettä.

Rangersin venäläismaalivahti Shesterkin pelasi huiman helmikuun, sillä maalivahti voitti kymmenen ottelua 11’sta kamppailusta torjuntaprosentilla 95,3. Nollapelejä kertyi yksi. Päästettyjen maalien keskiarvo oli huima 1,72.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL