Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Sitkeys palkittiin! – NHL:n kestomenestyjältä mahtava nousu

Washington Capitalsin Dylan Strome teki jatkosopimuksen.
AOP

NHL:ssä pelattiin todella merkittävä ottelu lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa. NHL:n itäisessä konferenssissa pudotuspelipaikoista taisteleva Washington Capitals ja Philadelphia Flyers kohtasivat Yhdysvaltain pääkaupungissa. Ottelussa saatiin melkoiset maalijuhlat aikaiseksi ja kestomenestyjä käänsi lopulta pelin nimiinsä.

Spencer Carberyn valmentama Washington Capitals otti pudotuspelihaaveiden kannalta todella merkittävän voiton NHL:ssä. Capitals onnistui kääntämään kotiottelun Philadelphia Flyersia vastaan nimiinsä vaikean alun jälkeen. Capitals kaatoi John Tortorellan valmentaman miehistön lopulta 5-2 -lukemin ja tiukensi asemia NHL:n itäisen konferenssin pudotuspelitaistelussa.

Ottelun avauserässä Flyers karkasi kahdella maalilla edelle, kun joukkue onnistui maalinteossa erän alku- ja loppupuolella. Toisessa erässä Capitals pääsi taululle heti viidennellä minuutilla ja erän puolivälissä kotijoukkue nousi tasoihin. Toisen erän lopulla joukkue naulasi johtomaalin ennen kolmatta erää.

Päätöserässä Flyers viritti kiriään, mutta ei onnistunut tasoitusmaalinteossa. Capitals sen sijaan karkasi kuuden minuutin pelin jälkeen 4-2 -johtoon ja reilut neljä minuuttia ennen kolmannen erän päätöstä nähtiin viimeinen naula vieraiden arkkuun 5-2 -maalin toimesta.

Capitalsin ykköstähti ottelussa oli kolmen tehopisteen iltaa viettänyt Dylan Strome 1+2 tehoillaan. Venäläiskapteeni Alexander Ovechkin viimeisteli maalin toisessa erässä ja nosti koko kauden maalisaldon 17 osumaan. Viime otteluissa maaleja iskenyt kanadalaissentteri Hendrix Lapierre teki esityön kahteen osumaan Tom Wilsonin ja Max Paciorettyn tavoin. Charlie Lindgren teki ottelun alkupuolella isoja torjuntoja. Koko ottelussa yhdysvaltalainen koppasi 21 kiekkoa.

Flyersin maalit ottelussa menivät Bobby Brinkin ja Owen Tippettin nimiin. Samuel Ersson torjui yhteensä 16 kiekkoa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL