Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikki koki karvaan tappion – ”Käsittämätön loppu…”

Anaheim Ducks juhlii maalia.
AOP

NHL:n Stanley Cup -finaaleissa vuonna 2003 kohdanneet Anaheim Ducks ja New Jersey Devils ottivat mittaa toisistaan lauantain vastaisena yönä pelatulla kierroksella. Devils juhli vuonna 2003 kolmatta kymmeneen vuoteen ja toistaiseksi viimeisintä Stanley Cup -mestaruutta legendaarisen finaalisarjan päätteeksi. Nyt reilut 20 vuotta myöhemmin Ducks pääsi maksamaan kalavelkoja isommalla kädellä.

Greg Croninin valmentama Anaheim Ducks otti todella merkittävän voiton NHL:n pudotuspelitaistelun kannalta. Ducks kaatoi kotiyleisönsä edessä NHL:n itäisen konferenssin viimeisistä pudotuspelipaikoista taistelevan New Jersey Devilsin tiukan ottelun päätteeksi. Ducks oli Lindy Ruffin valmentamaa miehistöä parempi lopulta 4-3 -lukemin.

Ottelun avauserässä Ducks karkasi 2-1 -johtoon ja siirtyi toisen erän puolivälissä jo 3-1 -johtoon. Devils nousi myöhemmin maalin päähän, mutta kolmanteen erään lähdettiin Ducksin 4-2 -johdosta. Vajaat kolme minuuttia ennen päätössummeria Devils nousi maalin päähän.

Viimeisillä sekunneilla Devils sai loistavan mahdollisuuden tasoitukseen, kun Ducksille kaksi maalia ottelussa iskenyt Frank Vatrano siirsi maalin tahallaan pois paikaltaan. Tilanteesta tuomittiin rangaistuslaukaus vieraille, kun pelikellossa oli aikaa enää kaksi sekuntia.

Vieraiden rangaistuslaukausta tuli laukomaan ykkössentteri, otteluun 1+1 tehot iskenyt Jack Hughes, joka kuitenkin epäonnistui yrityksessään.

Vatranon lisäksi kotijoukkueelta maalinteossa onnistui siirtohuhuissa pyörivä Adam Henrique ja Max Jones. Joukkueen maalilla Lukas Dostal torjui 52 laukausta ollen erinomainen läpi illan. Päätöserään tshekkimaalivahti koppasi 21 kiekkoa ja palkittiin ykköstähtenä.

Devilsiltä maalinteossa onnistuivat Hughesin lisäksi Tyler Toffoli ja Timo Meier. Toffoli iski ottelussa 1+1 tehot ja puolustaja Luke Hughes syötti kaksi maalia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL