Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tappioputki murskaksi! – NHL:n heittopussille makeat pisteet

Arizona Coyotes juhlii maalia.
AOP

NHL:ssä pelattiin lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa kolme ottelua. Kanadan puolella Kanadan pääkaupungissa Ottawa Senators isännöi Arizona Coyotesia. Otteluun ei ennakkokaavailuissa ollut liikaa odotuksia, sillä kamppailussa kohtasi kaksi pudotuspelien ulkopuolelle jäävää joukkuetta. Lopulta maalijuhlien jälkeen Coyotes sai tappioputken poikki.

Andre Tourignyn valmentama Arizona Coyotes juhli maukasta voittoa vieraskiertueellaan. Coyotes onnistui kaatamaan vaiherikkaassa ottelussa NHL:n itäisen konferenssin jumbosijoista pelaavan Ottawa Senatorsin. Coyotes oli Jacques Martinin valmentamaa miehistöä lopulta parempi lukemin 5-3.

Ottelun avauserään Coyotes sai todella vahvan alun, sillä vieraat karkasivat nopeaan tahtiin 3-0 -johtoon. Toiseen erään lähdettiin kuitenkin Coyotesin 3-1 -johdosta, kun Senators onnistui kaventamaan pelin avauserän lopulla.

Toisessa erässä maalinteossa onnistui vain kotijoukkue. Senators iski erän puolivälin jälkeen kaksi maalia kahteen minuuttiin ja nousi tasoihin ennen päätöserää. Kolmannessa erässä reilun neljän minuutin jälkeen vieraat pääsivät uudestaan johtoon eikä tästä asemasta enää luopunut.

Coyotesin ykköstähti ottelussa oli kolmen pisteen tehoiltaa viettänyt suomalaistähti Matias Maccelli. Maccelli teki esityöt ylivoimalla Nick Schmaltzin 3-0- ja kanadalaishyökkääjä Dylan Guentherin 4-3 -voittomaaliin sekä viimeisteli itse 5-3 -maalin tyhjiin. Maccelli nosti koko kauden maalisaldon 11 osumaan. Pisteitä on kasassa 43 kappaletta.

Schmaltz ja Guenther iskivät otteluun 1+1 tehot, kuten myös avausmaalin iskenyt Michael Carcone sekä 2-0 -maalista vastannut puolustaja J.J. Moser.

Senatorsin maalit menivät ottelussa Vladimir Tarasenkon, Drake Bathersonin ja Shane Pinton nimiin. Tarasenko ja Pinto iskivät otteluun 1+1 tehot. Saksalaissentteri Tim Stutzle syötti toisen erän maalit.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL