Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Talven isoin ottelu Helsingissä? – ”Mahdollinen pudotuspelikenraali…”

HIFK:n Jori Lehterä ja Oulun Kärppien Teemu Turunen.
AOP

Liigassa pelataan perjantaina viiden ottelun kierros. Kierroksella on useita todella merkittäviä otteluita pudotuspelien kannalta, mutta ehdottomasti isoin ottelu on Helsingissä. Helsingin IFK isännöi perjantaina puoli kahdeksalta käynnistyvässä ottelussa Oulun Kärppiä. Kummallakin joukkueella on tällä kaudella ollut omat vaikeutensa, mutta molemmat ovat menossa suoraan pudotuspeleihin.

Ville Peltosen valmentama Helsingin IFK kohtaa perjantain myöhäisillassa Ville Mäntymaan valmentaman Oulun Kärpät Helsingin jäähallissa. Ottelusta voidaan odottaa todella kovaa vääntöä, sillä kumpikin joukkue on vahvassa iskussa ja taistelee runkosarjassa samoista sijoista.

Kotijoukkue HIFK tulee otteluun kahden ottelun voittoputkessa. Peltosen valmentama miehistö on napannut kuusi voittoa seitsemästä edellisestä kamppailusta ja sarjataulukossa kuudentena 93 pisteellä. Viikon aiemmassa ottelussa HIFK murskasi Helsingissä Lahden Pelicansin 6-1 -lukemin. Julius Nättinen iski otteluun kaksi maalia ja Iiro Pakarinen kolme.

Kärpät saapuu Helsinkiin viiden ottelun voittoputkessa. Joukkue on murskannut kahdessa edellisessä ottelussa Lappeenrannan SaiPan ja KooKoon. SaiPa kaatui Oulussa keskiviikkona 5-1 -lukemin ja KooKoo viikko sitten vieraissa 6-3 -lukemin. Kärpät on sarjassa 55 pelatun ottelun jälkeen neljäntenä 97 pisteellä. Kärpät on tasapisteissä Pelicansin kanssa ottelun vähemmän pelanneena, eli oululaisilla on mahdollisuus kotietuun puolivälieriin.

Perjantaina saatetaan nähdä todellinen kenraaliharjoitus pudotuspeleihin, sillä on hyvinkin todennäköistä, että nämä joukkueet kohtaavat ensimmäisellä kierroksella.

HIFK:n paras pistemies Liigassa on tällä kaudella ollut Tapparasta hankittu Jori Lehterä. Lehterä on iskenyt kuusi maalia ja yhteensä 54 tehopistettä. Kärppien paras pistemies on Teemu Turunen, joka johtaa 28 maalillaan koko Liigan maalipörssiä. Turusella on kasassa yhteensä 52 tehopistettä. Huippulupaava Ville Koivunen on iskenyt 19 maalia ja saman määrän Turusen kanssa pisteitä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga