Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigassa kuuma perjantaikierros! – Pistepörssin kärki kohtaa Jyväskylässä

Tampereen Ilveksen Oula Palve hakee pistepörssin voittoa.
AOP

Liigassa pelataan perjantaina viiden ottelun kierros. Yksi kierroksen mielenkiintoisimmista otteluista pelataan Jyväskylässä. JYP:n ja sarjakakkosen Tampereen Ilveksen välillä ratkeaa tällä kaudella Liigan pistepörssin voitto. Pudotuspelien ulkopuolelle suurella todennäköisyydellä jäävä JYP omistaa pelaajan, joka johtaa pistepörssiä ennen Ilveksen tähtihyökkääjiä.

Mikko Heiskasen valmentama JYP kohtaa perjantaina kotiyleisönsä tulevan Leijona-luotsi Antti Pennasen johtaman Tampereen Ilveksen. Ottelussa JYP:n panoksena on teoreettiset mahdollisuudet pudotuspeleihin. Mikäli JYP ei voita ottelua varsinaisella peliajalla, niin joukkue voi käytännössä sanoa hyvästit kevään isoille tansseille.

JYP:n viime aikainen vire ei voittoa ole lupailemassa, sillä kahdeksasta edellisestä kamppailusta joukkue on voittanut vain yhden. Kolmesta edellisestä kamppailusta joukkueella on takanaan tappiot. Viikko sitten JYP jäi edellisessä ottelussaan Mikkelin Jukurien jyrän alle 6-3 -lukemin. JYP:n edellinen voitto on helmikuun puolivälistä jolloin joukkue kaatoi Lappeenrannan SaiPan vieraissa 4-1 -lukemin.

JYP:n paras pistemies on tällä kaudella ollut laitahyökkääjä Jerry Turkulainen. Pienikokoinen Sveitsiin ensi kaudeksi suuntautuva hyökkääjä on iskenyt tällä kaudella yhteensä 21 maalia ja 60 tehopistettä. Viime kaudella runkosarjaan syntyi 12 maalia ja 54 pistettä.

Ilves matkustaa Jyväskylään kolmen ottelun voittoputkessa. Tiistaina Ilves oli kotonaan Porin Ässiä vahvempi jatkoajalle venyneessä ottelussa 4-3 -lukemin. Matias Mäntykivi teki ottelussa kaksi maalia ja esityön joukkueensa 2-0 -maaliin avauserässä. Voiton tuossa ottelussa ratkaisi JYP:stä ulostettu puolustaja Sami Niku.

Ilveksen ykkössentteri Oula Palveella on koossa 59 tehopistettä tällä hetkellä ja hyökkääjä yrittää kiriä Turkulaisen ohi pistepörssin kärkeen. Joukkueen maalipörssin kärkinimi Eemeli Suomi on iskenyt 55 tehopistettä ollen pistepörssin kolmantena.

Mikäli Ilves onnistuu perjantaina nappaamaan täydet kolme pistettä, niin samalla varmistuu se, että joukkue on runkosarjassa joko ykkönen tai kakkonen. Kukaan kuuden joukossa oleva joukkue tämän hetken sarjakärkeä Tapparaa lukuun ottamatta ei voi vaikuttaa Ilveksen sijoitukseen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga