Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Ruotsin supertähti vietti NHL:ssä tehoiltaa! – Mestarisuosikille iso voitto

Toronto Maple Leafsin William Nylander heilutti jälleen verkkoa.
AOP

NHL:n tämän kauden yksi suurimmista mestarisuosikeista on Toronto Maple Leafs. Maple Leafs eteni viime kaudella NHL:n itäisen konferenssin puolella aina toiselle kierrokselle asti, mutta taipui pudotuspeleissä finaaleihin edenneelle Florida Panthersille. Tällä kaudella Maple Leafsilta odotetaan vielä kovemmin menestystä. Perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa joukkue nappasi mallikkaan kotivoiton.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs palasi NHL:ssä voittojen tielle karun kotitappion jälkeen. Maple Leafs otti hyvinkin peruspelillä voiton Arizona Coyotesista, joka on jättimäisessä tappioputkessa tällä hetkellä. Maple Leafs kaatoi Andre Tourignyn valmentaman miehistön 4-2 -lukemin.

Maple Leafs siirtyi ottelun avauserässä johtoon ja karkasi 3-0 -johtoon toisen erän maaleilla, mutta Coyotes nousi kahden maalin päähän alivoimamaalilla ennen kolmatta erää. Päätöserän puolivälissä Coyotes onnistui jälleen maalinteossa, mutta ei enää nousemaan tasoihin. Loppulukemat kotijoukkue naulasi tyhjiin.

Maple Leafsin ykköstähti ottelussa oli tehot 1+2 iskenyt William Nylander. Vastikään kahdeksan vuoden jatkosopimuksen organisaation kansa tehnyt supertähti nosti koko kauden maalimäärän 32 osumaan. Tehopisteitä hyökkääjällä on kasassa 82.

NHL:n maalipörssiä johtava Auston Matthews keräsi ottelussa vain yhden tehopisteen. Ainut tehopiste tuli toisen erän maalin myötä. Kahdesta muusta maalista vastasivat Tyler Bertuzzi ja Matthew Knies. Maple Leafsin maalille loukkaantumisen jälkeen palannut Joseph Woll torjui yhteensä 30 laukausta.

Coyotesin maaleista ottelussa vastasivat Alexander Kerfoot ja kesän 2022 NHL:n ykköskierroksen kolmosvaraus Logan Cooley. Matias Maccelli ja Juuso Välimäki keräsivät ottelussa 0+1 tehot. Suomalaistähdet tekivät esityön Cooley kauden ja samalla NHL-uran yhdeksänteen maaliin. Connor Ingram torjui vieraiden maalilla yhteensä 22 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL