Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jättimäinen voitto! – NHL:n heittopussi virittää kiriä pudotuspeleihin

Buffalo Sabresin Rasmus Dahlin kaatoi Tampa Bay Lightningin.
AOP

NHL:n kestomenestyjä Tampa Bay Lightning alkaa olla todella tiukan paikan edessä NHL:n runkosarjassa. Lightningin kausi on ollut todella vaikea ja joukkue saa tehdä todella ison päivätyön päästäkseen pudotuspeleihin. Lightning kohtasi perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa kotijäällään hyvässä vireessä olevan Buffalo Sabresin. Ottelussa varsinainen peliaika ei riittänyt ratkaisuun.

Don Granaton valmentama Buffalo Sabres nappasi jättimäisen voiton NHL:ssä. Sabres kaatoi vieraskaukalossa NHL:n 2020-luvun menestyneimmän joukkueen eli Tampa Bay Lightningin. Sabres nousi ottelussa kahdesti tappioasemasta tasoihin ja lopulta voittoon. Sabres oli lopulta Jon Cooperin valmentamaa miehistöä vahvempi jatkoajalla syntyneellä maalilla 3-2 -lukemin.

Ottelun avauserässä nähtiin kaksi maalia, kun Lightning karkasi ylivoimalla johtoon, mutta erän puolivälissä Sabres nousi tasoihin. Toisessa erässä maalinteossa onnistui vain kotijoukkue. Kolmannessa erässä nähtiin yksi maali, kun ajassa 51.33 Sabres nousi ylivoimalla tasoihin.

Varsinaisella peliajalla ei enää lisämaaleja nähty vaan ratkaisu haettiin jatkoajalta. Lightning nappasi jäähyn ajassa 61.16 ja hetkeä myöhemmin vieraat niittasivat illan toisella ylivoimamaalillaan ratkaisun kamppailulle.

Sabresin ykköstähti ottelussa oli voittomaalin ja tehot 1+1 iskenyt ruotsalaispuolustaja Rasmus Dahlin. Dahlin on iskenyt tällä kaudella jo 15 maalia ja yhteensä 46 tehopistettä. Varsinaisella peliajalla joukkueen maaleista vastasivat luottohyökkääjät Tage Thompson ja Alex Tuch. Ukko-Pekka Luukkonen oli jälleen mies paikallaan Sabresin maalilla torjuen kauden 18. voiton 21 torjunnalla.

Lightningin maalilla Andrei Vasilevskiy torjui 20 kertaa. Joukkueen maaleista vastasivat Mitchell Chaffee ja Brayden Point.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL