Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

40 maalia täyteen! – NHL-tähti palasi päiväjärjestykseen

Montreal Canadiensia vastaan kahdesti osunut Florida Panthersin Sam Reinhart.
AOP

NHL:ssä pelattiin perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa jättimäinen kierros. Yksi mielenkiintoisimmista kamppailuista pelattiin Floridan osavaltiossa, kun suomalaisten tähdittämä Florida Panthers isännöi Montreal Canadiensia. Ottelusta saatiin todella jännittävä taisto, joka vaati jatkoajan ratkaisun löytämiseksi.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers jatkaa hurjassa lennossa. Panthers venytti voittoputkensa NHL:ssä jo kolmen ottelun mittaiseksi ja otti yhdeksännen voiton kymmeneen edelliseen kamppailuun. Panthers kaatoi kotiyleisönsä edessä jo mahdollisuudet pudotuspeleihin menettäneen Montreal Canadiensin. Panthers oli Martin St. Louisin valmentamaa miehistöä parempi rangaistuslaukauskilpailuun venyneessä ottelussa 4-3 -lukemin.

Otteluun Panthers sai vahvan alun karkaamalla johtoon avauserässä, mutta Canadiens tuli pikatahtia tasoihin. Toisen erän puolivälin jälkeen nähtiin jälleen kotijoukkueen johtomaali, johon vierasjoukkue vastasi.

Kolmannessa erässä nähtiin kaksi erikoistilannemaalia, kun ensin Canadiens siirtyi ylivoimalla ensi kertaa ottelussa johtoon, mutta Panthers kuittasi pelin tasoihin. Rangaistuslaukauskilpailuun edenneessä ottelussa ratkaisu saatiin lopulta kahdessa viimeisessä parissa, kun Panthers onnistui kahdesti ja Canadiens vain kertaalleen.

Panthersin ykköstähdeksi ottelussa nousi tehot 2+1 iskenyt kanadalaishyökkääjä Sam Reinhart. Kanadalainen nosti koko kauden maalimääränsä 41 osumaan ja pistesaldon 71’n. Varsinaisella peliajalla joukkueen kolmannesta maalista vastasi kapteeni Aleksander Barkov. Maali oli suomalaistähdelle kauden 14. osuma. Barkov iski otteluun tehot 1+2. Anthony Stolarz torjui ottelussa uransa sadannen NHL-ottelun ja nappasi voiton eteen yhteensä 28 koppia.

Canadiensin ykköstähti ottelussa oli 1+2 tehot iskenyt Nick Suzuki. Suzukille maali oli kauden 24. ja tehopisteitä on kasassa nyt yhteensä 59. Juraj Slafkovsky ja Alex Newhook vastasivat muista maaleista. Entinen Panthers-maalivahti Sam Montembeault torjui vieraiden maalilla 32 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL