Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Sadan pisteen raja lähenee! – NHL-tähti kantoi joukkueensa voittoon

New York Rangersin Artemi Panarin vietti kolmen tehopisteen iltaa vanhaa seuraansa vastaan.
AOP

NHL:ssä pelattiin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa vain kahden ottelun kierros. Päivän ensimmäisessä kamppailussa New York Rangers isännöi Columbus Blue Jacketsia. Rangers pelaa tällä hetkellä NHL:n itäisen konferenssin voitosta, kun taas Blue Jackets tavoittelee parhaita prosentteja ykkösvarauksen voittamiseksi. Ottelu oli hyvinkin yksipuolinen näytös.

Peter Lavioletten valmentama New York Rangers palasi takaisin voittojen tielle kaatamalla NHL:n tämän kauden yhden suurimmista heittopusseista. Rangers kaatoi Madison Square Gardenissa Columbus Blue Jacketsin hyvinkin yksipuolisen esityksen jälkeen. Rangers oli Pascal Vincentin valmentamaa joukkuetta vahvempi 4-1 -lukemin.

Ottelussa avauserä oli maaliton, mutta toisessa erässä kotijoukkue aloitti maalinteon. Rangers karkasi kahdella hienolla osumalla kahden maalin johtoon. Kolmannen erän alussa Blue Jackets pääsi ansaitusti taululle, mutta ei onnistunut nousemaan tasoihin. Kaksi viimeistä maalia lyötiin tyhjiin Rangersin toimesta ottelun viimeisellä minuutilla.

Rangersin ykköstähti ottelussa oli avausmaalin pienestä kulmasta laukonut Artemi Panarin. Venäläistähti iski kaksi maalia ja teki esityön Chris Kreiderin laukomaan 3-1 -maaliin. Panarin nosti koko kauden maalisaldon 35 osumaan ja pisteitä on koossa tällä hetkellä 82 kappaletta. Hyökkääjä ei ole urallaan rikkonut vielä sadan pisteen rajaa yhden kauden aikana. Adam Fox vastasi toisessa erässä ylivoimalla Rangersin voittomaaliksi jääneestä 2-0 -maalista.

Vahvasti Rangersin maalilla torjunut Igor Shesterkin koppasi yhteensä 30 kiekkoa. Venäläistähden nollapelin kolmannessa erässä vei Cole Sillinger lähietäisyydeltä. Sillinger iski kauden yhdeksännen maalinsa. Elvis Merzlikins torjui Blue Jacketsin maalilla yhteensä 26 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL