Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikki näytti sitkeytensä! – Hurja nousu voittoon

Edmonton Oilersin Connor McDavid kiertää Pittsburgh Penguinsin Jeff Petrya.
AOP

NHL:n yksi suurimmista mestarisuosikeista on tällä kaudella valmentajaa jo kertaalleen vaihtanut Edmonton Oilers. Oilers on pelannut tammikuun alusta alkaen todella vahvaa jääkiekkoa ja näytti osaamisensa torstain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatussa ottelussa. Oilers nousi St. Louis Bluesia vastaan nihkeästä tilanteesta voittoon.

Kris Knoblauchin valmentama Edmonton Oilers tukevoitti asemaansa NHL:n läntisen konferenssin Tyynenmeren divisioonassa. Oilers kaatoi vahvan esityksen jälkeen St. Louis Bluesin kotiyleisönsä edessä. Oilers nousi Drew Bannisterin valmentamaa joukkuetta vastaan lopulta 3-2 -voittoon jatkoajalle venyneessä kamppailussa.

Ottelun avauserässä Blues karkasi reilussa neljässä minuutissa kahden maalin johtoon, mutta ensimmäiselle erätauolle lähdettiin vieraiden 2-1 -johdosta. Toisessa erässä Oilers onnistui tasoitusmaalinteossa ja omasi lukuisia paikkoja siirtyä johtoon ennen kolmatta erää. Oilers ei enää varsinaisella peliajalla maalinteossa onnistunut, vaan ratkaisu haettiin jatkoajalta. Jatkoajan viidennellä minuutilla nähtiin kanadalaisjoukkueen ratkaisu juuri ennen rangaistuslaukauskilpailua.

Oilersin ykköstähti ottelussa oli voittomaalin ja kaksi syöttöä varsinaisen peliajan osumiin kerännyt Connor McDavid. McDavid nosti koko kauden pistesaldon 92 pisteeseen. Kanadalaiskapteenilla on koossa 72 syöttöpistettä. Oilersin maaleista varsinaisella peliajalla vastasi Zach Hyman. Hyman rikkoi ottelussa 40 maalin rajapyykin. Ryan Nugent-Hopkins syötti ottelussa McDavidin 3-2 -maalin ja teki esityön myös Hymanin avauserässä iskemään 2-1 -kavennusmaaliin.

Stuart Skinner teki ottelussa Oilersin maalilla useita hyviä torjuntoja. Kanadalaismaalivahdille kertyi kamppailussa yhteensä 32 torjuntaa. Skinnerin onnistuivat ohittamaan avauserässä Robert Thomas ylivoimalla ja Pavel Buchnevich. Thomas keräsi ottelussa 1+1 tehot ja Jordan Kyrou säesti kahdella syöttöpisteellä. Thomasilla on kasassa 20 maalia ja venäläishyökkääjällä 24 maalia tämän ottelun jälkeen. Jordan Binnington torjui yhteensä 32 kertaa vieraiden maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL