Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-tähti matkalla maagiseen kauteen! – Hurja rajapyykki saavutettavissa

Edmonton Oilers Zach Hyman iski kauden toisen hattutempun.
AOP

NHL:n yksi suurimmista mestarisuosikeista eli Edmonton Oilers on hyvässä vauhdissa kohti kotietua. Oilers on noussut vahvoilla esityksillä jo Tyynenmeren divisioonassa NHL:n läntisessä konferenssissa pisteen päähän toista sijaa pitävästä Vegas Golden Knightsista. Oilersin pelissä on paljon hyvää ja sen sivutuotteena yksi huippuhyökkääjä on lähellä satumaista rajapyykkiä.

GM Ken Hollandin työtä Edmonton Oilersissa kritisoidaan aika ajoin. Holland on antanut kahdelle valmentajalle potkut pestinsä aikana, mutta tällä hetkellä tilanne näyttää hyvältä, kun organisaation valmennusvastuun kantaa Kris Knoblauch.

Knoblauch tuli syyskaudella Oilersin päävalmentajaksi Jay Woodcroftin tilalle, jonka alaisuudessa Oilers eteni aina NHL:n läntisen konferenssin finaaleihin keväällä 2022. Oilers ei voittanut konferenssifinaaleissa peliäkään Colorado Avalanchea vastaan. Viime kaudella kausi pysähtyi jälleen tulevaan Stanley Cup -mestariin, kun Vegas Golden Knights oli toisella kierroksella vahvempi kuudessa ottelussa.

Holland on tehnyt käytettävissä olevilla palikoilla pelaajien suhteen hyvää työtä. Holland on hankkinut puolustukseen pelaajakaupalla Mattias Ekholmin ja on onnistunut hankkimaan hyökkäykseen laadukkaita laitahyökkääjiä.

Parhaaksi osumaksi on muodostumassa laitahyökkääjä Zach Hyman. Hyman teki vapaana pelaajana Oilersin kanssa pitkän seitsemän vuoden sopimuksen heinäkuussa 2021. Hymanin sopimuksen kokonaisarvoksi muodostui 38,5 miljoonaa dollaria. Torontosta kotoisin oleva kanadalaishyökkääjä tienaa kaudesta 5,5 miljoonaa dollaria ja omaa täyden siirron estävän pykälän viidellä ensimmäisellä sopimuskaudella.

Ennen Oilersiin siirtymistä Hyman oli parhaalla kaudellaan NHL:ssä tehnyt 41 pistettä Toronto Maple Leafsin riveissä. Neljällä kaudella ennen Oilersiin siirtymistä Hyman iski 247 otteluun hurjat 84 maalia sekä 151 pistettä. Kahdella ensimmäisellä Oilers-kaudella Hyman teki 155 otteluun 64 maalia ja yhteensä 137 tehopistettä.

Tällä kaudella on öljypurkki läjähtänyt kunnolla auki, sillä 56 otteluun hyökkääjä on takonut jo 40 maalia ja yhteensä 59 tehopistettä. Hyman on todella lähellä rikkoa maagisen 50 maalin rajapyykin tällä kaudella, mikä on 5,5 miljoonan dollarin voimahyökkääjältä järkyttävän kova saavutus.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL